dunaj65 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Napisano 6 Lipiec 2007 WitamMam pytanie czy ktoś z odkrywców zna poprawną nazwę tzw. „Małpek” stosowanych do mocowania szelek w plecaku tzw. „Sierściuch”Bardzo proszę o pomoc i zgóry dziękuję
dunaj65 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Napisano 6 Lipiec 2007 WitamMam pytanie czy ktoś z odkrywców zna poprawną nazwę tzw. „Małpek” stosowanych do mocowania szelek w plecaku tzw. „Sierściuch”Bardzo proszę o pomoc i zgóry dziękuję
Horst Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 to zwykłę zaczepy szelek. plecak zwany jest sierściuchem lub małpą ze względu na furto. 1szy raz spotykam sie zeby ktoś nazywał klamerkę małpą...
dunaj65 Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 Konkretnie to więcej info czy nazwa plecaka to taka sama nazwa jat tych śrubek
słomek von hammerstein Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 to prawdopodobnie nie ma fachowej nazwy sa to poprostu nity mocujace no chyba ze szykasz niemieckiej nazwy tych nitów to wtedy najlepiej do jakiegos starego wehrmachtowca autochtona xD
Catadero Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Plecak,nazywany tutaj sierściuch", w armii niemieckiej nazywany był popularnie >Affemałpa
Catadero Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Kurczaczki,coś mi nie wyszło.Ten plecak w armii niemieckiej nazywany był popularnie >Affe< czyli >małpa
Horst Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 No ale chyba chodziło o całe plecaki a nie o same kamerki??
dunaj65 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 Witam Nazwę wziąłem z Allegro tam jest bardzo często stosowana.Pozdrawiam dunaj65
Pytanie
dunaj65
Witam
Mam pytanie czy ktoś z odkrywców zna poprawną nazwę tzw. „Małpek” stosowanych do mocowania szelek w plecaku tzw. „Sierściuch”
Bardzo proszę o pomoc i zgóry dziękuję
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.