Skocz do zawartości

mundur Sturma

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.
Ma zamiar kupić mundur (M 36) na rekonstrukcję .....
Przeczytałem parę postów zachwalających różnych producentów.
Najczęściej zachwalane są mundury Sturm no i problem bo dotarłem na dzień dzisiejszy tylko do oferty Yanika no i Frankowskiego.
Ma ktoś namiary na jakiegoś dilera Sturma ;) czy pozostać na yaniku

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
chłopie żaden strój klauna, tylko mundór sturma, pisz meila albo dzwoń, to że nie wystawia akurat munduru nie znaczy ze ich nie posiada albo nie może zamówić.

i jest on sprawdzonym sprzedawca co wielu może potwierdzić.

wybór należy do ciebie

pozdro

Produkty Sturma są bardzo dobrej jakości. Są też sprzedawane w USA pod marką At the Front (porównaj Fliegerbluze LW obu sprzedawców).
Sprzedawca Creopb jest bardzo solidny. Ceny ma rozsądne, towar wysyła na czas. On jest członkiem grupy FJR1, więc tam gdzie oni będą, tam możesz się z nim próbować umawiać. Możesz też od razu zamówić u niego porządne obszycia do tej bluzy mundurowej. On sprowadza (jak chyba wszyscy polscy dostawcy) towar z Niemiec, a więc bez Adlerów, a naramienniki też jakieś trzeba dobrać. Ogólnie polecam Ci zakupy hurtowe u niego. Może np. podłącz się pod jakąś grupę i ich większe zamówienia.

witam

odnośnie creopba,to polecam Przemka z czystym sumienniem. Kupowałem kilkukrotnie rózne fanty" od Niego i zawsze transakcja była przeprowadzana wzorowo. Odnośnie maila to muisz poczekać, z reguły odpisuje na drugio dzień
pozdrawiam sturmann

www.wiking.org.pl

W pełni zgadzam się z opinią Sturmann'a – ja również jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Przemkiem. I również potwierdzam to co Sturmann napisał o korespondowaniu z nim – trzeba uzbroić się w cierpliwość, ale warto poczekać…

Pozdrawiam
Hindus

Wkrótce powinien otworzyć witrynę sklepu internetowego. Tak więc bez pośrednictwa allegro będzie mozna zobaczyć co ma i kupić. Niestety ze względu na obostrzenia tego forum nie można podać adresu sklepu :-(

W kamuflarzach tak, natomiast ich sukiennych kurtek nie widziałem na żywo ale wysnuje teze że stoją na podobnym poziomie przy czym są droższe i u nas nie osiagalne, a sturma dostniesz od reki.

Jak chcesz pierwsza lige sukienna to Lost Battalions zdecydowanie ; )

Tu nie wypowiem się, ale koszty sprowadzania z zagranicy pewnie nie małe.

Więc co wam pozostaje - Franek wg opinii tu zamieszczonych to szmaty, Hero, Yanik...

Chyba że ktoś ma na manekinie czy w szafie oryginał :)

Fakt - to kosztowne hobby.

Hero jak ktos ma znajomosci i cierpliwosc albo Sturm, obie ofety na podobnym poziomie jakościowym ; )

Jest tez opcja azjatycka, ale tam tyle roznych produktow od totalnego gówna do czegos na wysokim poziomie jest ze trzeba bardzo uwazac ; )

Jak nie to to tylko Lost Battalions zostaje, z tym ze to kolo 900-1000 za sama kurte jak pamietam.

Oczywiście plus jakieś spodnie, buty, pas tak na początek, hełmik, czapkę/furażerkę - i kwota do zostawienia w Lost robi się chyba duża.

Ale to kwestia hobby jak napisałem - jak ktoś sprawdziłbym ile władowałem pieniędzy w stare książki, bagneciki to odesłał by mnie do wariatkowa....

No więc na prośbę zainteresowanych podałem w linkach planowany adres sklepu internetowego Przemka (nick z allegro creopob")o którym była tu mowa - niezwykle solidna firma. Trzymajcie kciuki aby wkrótce zaczęła działać :-))) mam nadzieję, że nie zmieni tego adresu :-)
P.S. Jeśli czytasz to Przemku, powodzenia w tym przedsięwzięciu. Zobacz ilu jest zainteresowanych :-))))

Jeśli chodzi o lost to szyta na miarę kurtka wraz ze wszystkimi kosztami to wydatek rzędu 1100zł. Ja odpuściłem, bo za cenę 1000zł mam w hero kurtkę, spodnie i furażerkę. Niemniej polecam wyroby sturma.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie