wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Dzisiaj szukaliśmy na wysypisku. W śmieciach wyrzuconych powojnie z pałacu. Bardzo niepozorne miejsce a na niewielkim obszarze wyciągnęliśmy dość dużo fantów. 3 odznaki, zabawki, ozdoby, butelki, leki, ceramika, szkło, wszystko z pałacu.Zaraz wrzucę resztę fotek.1-drobne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Nasze Odkrycia....!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Pasta do butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 No przepraszam myślałem że to tu bo nasze odkrycia to mi sie z czymś ciekawszym skojarzyło. Z jakimiś miejscami. już przenosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Fajna patelnie. Niby złom ale mi sie spodobał. Ciekawe naleśniki by na niej można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Stary akumulator a raczej jego szczątki. Ktoś wie od czego:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 A tu cały złom z dzisiejszej wyprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Butelka po atramencie. Atrament jeszcze zafarbował łuskę która leżała koło butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Ludzka czy zwierzęca? W tym samym miejscu leżaly inne kości tej barwy przypomniajće kawałki piszczele. No i w tym dołku był 3 odznaki i moneta fragmenty buta, podkówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Kułko i napęd od jakiejś zabawki. Był jeszcze malutki indjanin z porcelany. trochę przypominał te z kinder niespodzianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Pudełko po kremie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsamotyha Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Stare wysypiska sa bardzo ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Zapomniałem foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Tak niedawno sie o tym przekonałem. A u mnie takich nie brakuje i wszędzie można znaleśc rzeczy z pałacu bo ludzie je rozkradali a później wyrzucali;. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=478364&id_forum=11#ostTu są jeszcze fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=478086 i tu też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 A tu mamy pudełeczko po czymś z ,,dodatkiem mlecznym,, tyle przetłmaczyłem reszta bardzo dziwna, jeszcze pisze ,,zgól sowe,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Druga strona. Nie wiecie co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Najlepiej przepisz tekst z pudelka w oryginalnym brzmieniu i ktoś bardziej oblatany w niemieckim przetłumaczy.Dalej nie mogę pisać.Chyba sobie zgolę sowę.Hihihi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 condomów nie było ? :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Słabo widać napis na fotce. Na moje oko to byłoby to mydło do golenia (Rasierseife)marki SOWA (chyba Eule)... z dodatkiem mleka :-) :-) :-)Pozdro,cartman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 Napis: EulenRasier seye mit Milehzuisatß (statnich 2 liter nie jestem pewien)DoeringA to jest chyba nazwa:Doerincseulen-selee i niżej ,,z dodatkiem mlecznym,, też po niuemiecku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteksg Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 No właśnie nie było kondomów. Ale zaraz chyba pójdę tam jeszcze pokopać ale bez wykrywacza, samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 To chyba balsam po goleniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.