Dundee Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 od strony graficznej ...chetnie przygotuje poligrafia, web cokolwiek tylko decydujmyLudzie NIE PODBIJAJCIE TYLKO DZIALAMY!!!!!czas leci
ms Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Dundee - skontaktuj sie najlepiej w tej sprawie bezporednio z Boocianem, to rzeczowy chlop, wspolnie i na e-mailu szybciej ustalicie szczegoly.Inaczej ten watek bedzie kwit, czas bedzie lecial a efektow bedzie brak...
ms Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Bocian ujal cala sprawe konkretnie - banerek - musi byc wymowny, czytelny, zgodny z zasadami przyciagniecia uwagi, ale to juz zostawiam ekspertom w zakresie grafiki i marketingu na lamach netu.Klik na banerek przekieruje na strone gdzie zawarte beda dane dotyczace pomocy dla KRUKA, krotka historia, numer konta plus ew do wydrukowania druk wplaty (pocztowej, bankowej - vide allegro.pl)Proponuje aby taka podstrone udostepnil serwis Odkrywcy", podniesie to wiarygodnosc w oczach tych ktorzy moga pomoc.
Dundee Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 msmasz racje ...juz poszlo czekam na kontre"pozdro
ms Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 i co wazne - niech zostanie udostepniony wlasnie na trej stronie kod do banerka zeby zainteresowani mogli go wkleic wszedzie tam gdzie uznaja to za stosowne.Chociazby na swoich aukcjach, stronach, wysylajac znajomym, etcNiech kolo pomocy toczy sie a nie zwalnia i spada w przepasc.
Dundee Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 ze swej strony zapewnie jedynie profesjonalna (medialna od strony eklamowej", optymalna) grafike ...na tym sie znam bo to moj fach. Co do reszty to niestety ktos musi to poskladac. Wierze ze jest wsrod nas tylu specow, ze jestesmy w stanie zdzialac wszystko tylko sie zlapmy za jakis temat.
redaktor Napisano 9 Grudzień 2003 Autor Napisano 9 Grudzień 2003 Prosze o podpowiedź. Ela i Wiesiek Wieczorkowie /PenElektronik/, producenci wykrywaczy z Sopotu, chcą przekazać jeden wykrywacz i poddać go licytacji, z przekazaniem pieniędzy dla Rafała. Ale jak to zrobić? gdzie? Gdyby Ktoś miał jakąś sugestię, to proszę o podpowiedź. A co u Rafała? Jest pod stałą kontrolą lekarzy. Podejrzenie wstępne, to miażdżyca tętniczych naczyń mózgowych i częściowa ich degradacja. Trwa zastanawianie się czy operować i przede wszystkim co operować. Jedno jest wiadome, Rafała czeka rewolucyjna zmiana w życiu... Rozmawiam z nim i wiem, że się boi...Ale cały czas czeka na maj i na kolejny Zlot. A przyn okazji, Wszystkich, którym spóźniam się z odpowiedziami mejlowymi, przepraszam, ale bieżąca praca nad styczniowym numerem Odkrywcy pochłania mnóstwo czasu. Postaram się wszystkie zaległości jak najszybciej nadrobić.czekam na podpowiedź w sprawie licytacji. Czy już wiadomo co z tym banerem?pozdrawiamIzabela Kwieicńska
ms Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 tylko licytacja na allegro.pl, innego rozwiazania (senownego) nie widze, przy zalozeniach ze na stronie tej aukcji zostanie WYEKSPONOWANA informacja na co przeznaczona jest wylicytowana kwota, kazdy co sil i mozliwosci niech reklamuje link do tej aukcji - wsrod znajomych, na forum allegro i innych wsrod i na ktorych ktorych sie wypowiada (mysle ze cel jest na tyle wazny ze nikt nie potraktuje tego jako spam), moze ktos ma dobry uklad a jakims adminem na allegro.pl - mozna byloby czasowo powiesic banerek.prosze o wypowiedzia/ kto ma duze doswiadczenie w handlu na allegro.plb/ kto zna kogos z adminow allegro.pl - moze kubota?c/ tresc stronki a wiec opracowanie samej oferty wykrywki plus info o pomocy
Bocian Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Baner już wisi. Podziękowania dla Dundee który sprawnie wykonał ten banerek i nakręca dalej sprawę stronki. Jest osoba która wykona taką stronkę informacyjną - podziękowania dla Gambita.Potrzebna zgoda Kruka lub osoby która w jego imieniu wyda taką zgodę na wykonanie stronki informacyjnej i zamieszczenie tam jego danych jak i fotki (potrzebna fotka). Na dole tej stronki będzie można skopiować kod banerków.
past Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 jak nikt lepszy się nie znajdzie to ja mogę wystawić na allegro (mam około 130 pozytywów ), dla uproszczenia wpłata wprost na konto kruka , wysyłka od potencjalnego darczyńcy . Spróbuje coś wydębić od innych darczyńców. Jak ktoś jest poważnie zainteresowany past@gazeta.pl
past Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 odpowiedz od Kubota -- allegro jako firma nie pomoże co mnie jakoś nie dziwi Witam,nie sądzę aby pomoc ze strony Allegro była możliwa, prosze wystawicaukcje, podając w opisie że pieniądze są zbierane na pomoc choremu,proszę podac numer konta do wpłat , ewentualnie jakieś linki do stronw których ten fakt został odnotowany.Pozdrawiam
ms Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 past: dobre i to, chociaz mozna linki zamiescic, wiem ze na ormalnych" aukcjach nawrt tego zabraniaja.To do dziela, czy sa dostepne informacje o Kruku, krotki rys choroby, etc - to nalezy zamiescic na stronie aukcji plus banerek.I do dziela, nie ma na co czekac, sami poreklamujemy strone aukcji.
Bocian Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Banerek gotowy, stronka w sumie gotowa. Brakuje tylko informacji o chorobie. Probuje sie jakos skontaktowac z Krukiem po to aby wyrazil zgode na powstanie takiej strony i zgode na zamieszczenie takich informacji. Może to zbytni formalizm ale powinno być tak jak trzeba. Rafała może krępować zamieszczanie takich informacji publicznie. Czyli jeżeli ktoś ma bezpośredni kontakt z Krukiem niech jak najszybciej postara się o taką zgodę. I poprosi jego lub kogoś innego o napisanie paru słów na ten temat. Reszta już gotowa.
mietek Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Witam.Niestety dopiero dziś pójdzie przelew, ale lepiej później niż wcale.Jak jest banner to może koledzy co mają własne stronki go tam dołożą (whatfor, bolas, szczur i inni).W kwestii allego, w sumie gdyby otrzymali list od stałych i dobrych użytkowników allegro, że chcemy zamieszczenia tam bannera to może by się zgodzili. W końcu to między innymi ludzie z odkrywcy generują część obrotów - i to zapewne nie małą.Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia.mietekPS jak idzie zbiórka, ile udało się uzyskać? Ile jeszcze trzeba?PS2 Koledzy prawnicy:Zbliża się koniec roku podatkowego. Jak wygląda kwestia darowizn? W końcu niektórzy zapewne wchodzą w wyższe progi podatkowe.Od stycznia wchodzą przepisy, że można 1% dochodu przekazać na organizacje pozarządowe. Potem Urzędy Skarbowe zwracają tę kwotę przy rozliczeniu podatku. Może gdyby powstało coś w rodzaju fundacji, dałoby się uzyskać z tego źródła pieniądze? Zapewne wszyscy woleli by ten 1% dać Krukowi niż skarbówce.
Jadzia Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Kruku musisz latać, więc do góry!Trzymaj sie!!!
okejos Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 nie wiem czy sie nie wygłupiłem ale tak moge pomóc, a troche fantów polskich mam....postanowiłem ze je powyprzedaje dla kruka....http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&this_item_id=18899712POZDROWIENIA...
Gość Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 cholera tak ma byc ta aukcjahttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=18899712
Gambit Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Strona już gotowa. Od dwóch dni... czeka tylko na dane do uzupełnienia - te o których wyżej pisał Bocian. Pozdrawiam.
sanshin Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 ide do banku właśnie dam ile moge! trzymaj sie kruku i lataj jak najwyzej mam ogromną nadzieję że jeszcze nie raz usłyszymy twe krakanie:) wracaj do zdrowia jak najszybciej! sanshin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.