Hindus Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Na polskim podwórku nie znam nikogo kto by oferował repliki wczesnej, białej koszuli WH - na Ebay.com natomiast oferuje je Barry London - Spearhead Militaria, o ile mnie pamięć nie myli ;)PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 koszule Spearheada nie są idealne - trzeba wymienić guziki np., materiał ma splot deczko inny. Ale mają ten taki fajny zgrzebny wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Nie zalecam takiej taktyki w przypadku kurtek mundurowych i spodni (bo niezawodnie będzie nieszczęście) ale jeśli chodzi o koszule to najlepiej... zamówić taką u krawcowej. Niewiele jest w takiej koszuli do spieprzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Muszę się ze wstydem przyznać że swoją szarą koszulę kupiłem w.. reserved. Identyczna jak szkopska wojenna. Zakładana przez głowę, granatowa z kołnierzykiem, wystarczyło zmienić guziki. Sprawdziłem metkę made in germany"- wszystko jasne... piąta kolumna działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.