kusy750 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 poprawka silnik jest od R100 z początku lat 90-tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Witam!Panowie mam pytanie, spotyka się oznaczenia urali np. IMZ-8-103-30. Czy to są jakieś dokładne oznaczenia fabryczne? W dowodzie białoruskim swojego mam wlaśnie tak, a na oko to m67/36 /zapłon elektroniczny/.Nie mogłem nic znaleźć na ten temat w sieci... Proszę o pomoc!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uphpu Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 wojskowy motocykl Harley Davidson MT350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Moje bzykanie .....Nigdy mnie nie zawiódł. Mam go od czerwca 1999 i morduje go z powodzeniem po drogach i bezdrożach Małopolski i Krakowa . Składa sie chyba z 5 motocykli .Caly czas go modernizuje . Większosc czesci dostepna jest zwyklym smiertelnikom . Motor ma hermetyczne kufry (radio) oraz silnik który nie powinien miec problemu pracy pod wodą . Uzywam go na wypady krótkoflarskie lub wycieczki po małopolsce . Zainspirowala mnie kiedys Włoska Cagiwa W8 uzywana przez tamtejszą armie . Motor mozna spotkac jak wspomnialem na terenie Malopolski . Jak sie Wam podoba - ma dusze ? Stare dobre przyslowie mówi Farba Khaki kryje braki ... Ma jaja ? Ps to taki balast dla dzisiejszego motocyklizmu - zero pasjonatów, nie to co przed laty .. Pozdrowienia radiowo-motocyklowe 73 ! BIG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 witam mam zbiornik paliwa od blgijskiej FN w orginalnej farbie.tylko tyle z niej zostało.jest coś warty . na allegro nie znalazłem nic takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lygi Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 militarna yamaszka dt125 w barwach J.S.4026 zdjęcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lygi Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 militarna yamaszka dt125 w barwach J.S.4026 zdjęcie 2 - widok na GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lygi Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 militarna yamaszka dt125 w barwach J.S.4026 zdjęcie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 SZELO 107 odezwij sie do mnie na sylwester_black_art@wp.pl lub gg: 9278018 od 14 do 22 jestem w pracy (podeslij fotki jesli mozesz) interesuje mnei ten bak a co do motocykli wojskowych mam kilka namiarów np WLA42 w sumie kompletna, R35 bardzo skundlone, Sb350 bardzo kompletna i orginalana, tylko wez to wychodz od chłopów ze wsi :/ obecnie planuje nabyc KS600 od znajomego (zestaw do remontu) gdyz ostatnio dosiadałem KS'a wystawianego na allegro i musze powiedziec ze jest to maszyna zapierajaca dech ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisławww Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Witam,Niedawno mój motocykl wyglądał jeszcze tak...Niedługo będzie złożony, wyśle zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisławww Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Mam wreszcie zdjecie. Obecnie tak wyglada. Podobnie jak Wy, kocham motocykle i remontowałem go sam. Mam prośbe- czy mozecie podzielić się swoją wiedzą- jaki może to być typ. Sam troche szukałem ale nie jestem pewien.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 dzwignia przyspieszacza M72, wydaje sie WZM'owska, nie ma jednak napisów przyspieszony/opóźniony tylko P i O . ktoś mam może podobną w swoich częsciach czy motocyklu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gothic72 Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Druga prawie zrobiona ładnie pierdzi :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 tak db ,byly i takie jak twoja podobno są żadsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Witam! U mnie od pewnego czasu wala się po szopie MW. Na razie stoi spokojnie, czeka na lepsze czasu. Na chwilę obecną pastwię się raczej nad moim uralem.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 A to moje skundlone M72 udajace BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Po przeplynieciu Atlantyku wygladalo tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Kola M72 zmodifikowane i poszezone, to samo blotniki, pulki etc. Sporo pracy w nia wlozylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 A tu poruwnanie do orginalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 I na koniec zycie rodzinne LT, czyli sniadanie we dwoje z motorem.Pozdrawiam wszystkich motocyklistow, LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Lepiej bys tego orginała tak postawił w kuchni.Teraz sie nie dziwie że dziadek jesli tak było Cie zaczepił.Trumna wrzuć foty tej wanny schwimwagena to kopia wanny czy też gdzieś wygrzebałeś.Wiem trumna przejąłeś jakieś muzeum w Kanadzie a wogóle jesta KOMORNIKIEM(czyt; w kazdej komórce cos znajde) Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Nie komornikiem tylko ‘kretem’ he he. Wiesz zycie mnie nie rozpjeszczalo… tulalem sie po swiecie ale w kazdej sytuacji staralem sie jakos kontynuwac moje pasje z Polski, no i udalo mi sie nawet tym zarazic kilku moich studentow. Zreszta motory, samoloty, czolgi etc to tylko takie moje male ‘hobby’, ale to znow temat na osobny watek a mjalo byc o motorkach wojskowych. Ale zeczywiscie mam jakies niewiem, jak to nazwac dziwne ‘zdolnosci’, i koledzy ktorzy mnie znaja osobiscie moga to potwierzdzic, ze bez wykrywacza metali potrafje wyciagnac ‘fanty’ z ziemi, ale tak bylo od dziecka. Zaczelo sie w wieku lat 6, bylem z rodzicami w Malborku, rylem w rumowisku cegiel wykopalem jakas duza okragla sprzaczke, potem poszlismy do muzeum i co sie okazalo? Taka sama byla na wystawie jako zapinka od pasa Krzyzackiego. W wjeku lat 12 mjalem juz spora kolekcje i pjerwszy motocykl znalezony na wycieczce szkolnej, byla to polska maszyna z Wzesinia 1939 roku, byl to terz moj pjerwszy motor ktory ustawilem w moim pokoiku, tak sie zaczelo… Jedno z bardziej spektakularnych odkryc mojego dziecinstwa (znow temat na nowy watek) bylo jak znalazlem dwa samoloty w ladowni zatopjonego do polowy statku, bylo to na wakacjach w rejonie mjejscowosci Stegna (dokladna lokalizacja byla troche inna ale to te okolice), dobra koncze bo nigdy nie skoncze, a moderator wlepi mi karteczke za pisanie nie na temat, ale sporo tego bylo przez lata. Wracajac do tematu motorkow wojskowych tego BMW niemoge sobje ustawic w pokoju, choc bardzo bym tego chcial, bo tak jak pisalem nie jest splacony wiec formalnie NIE jest moja wlasnoscia. Zreszta szkoda zeby stal u mnie w kuchni, niech cieszy lepjej innych, moim mazeniem jest aby trafil do jakiegos muzeum w Polsce i tam oko cieszyl. Nie jestem ‘psem ogrodnika’ i zawsze chetnie sie dziele tym co mam. A co do motorkow ogulnie, to tak jak juz pisalem moimi najukochanszymi motocyklami sa i beda Jawa 350 TS i WSK, niech moc bedzie z nimi!Pozdro,LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latajaca-Trumna Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Do kolegi ‘Stanislawww’, pjekna!!! To chyba R51 z elemetami M 72? Pozdro, LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.