Gość Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 Skoro ty Patron bierzesz psa to ja nie wezmę swojego kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip73 Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 A ja postaram się wziąść trochę suchego drewna,przynajmniej żeby zaczeło się palić.I jeszcze jedno,moja żona pyta się ile będzie kobiet :-) ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Pogoda raczej sie marnie zapowiada, mam nadzieję, że nam tyłki nie odmarzną, postaram sie być, do zobaczenia!!!Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 A więc o której spotykamy się jutro na stacji Metro Kabaty? 19.00 - 20.00 to trochę późno, może ok.17.00 - 18.00? Wyrobicie się? No i czy w ogóle ktoś nadal jest chętny na spotkanie?PozdrawiamDaniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Witam wszystkich - potwierdzam chęć uczestnictwa w piątkowym spotkaniu - naturalnie jeżeli nie będzie lało jak z cebra. Mróz, śnieg i mżawka nie są w stanie mnie zniechęcić. Pasuje mi start o 19.00 ze stacji w Kabatach - wcześniej się nie wyrobię.Pozdrawiam wszystkich:-)SZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Aha - a czy ktoś pomyśli o opłatku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZUKAM. Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 Ja potwiedzam, że będę :-) o 19 na stacji Metro Kabaty.Jeżeli trzeba być wczesniej i coś pomóc ... dajcie znać to się zjawię.SZUKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip73 Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Opatrzność nam sprzyja.Byle taka pogoda do wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Czyli do zobaczenia o 19.00 na stacji Metro Kabaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Aha - będę w czarnej kurtce z logo KFOR. Mam nadzieję, że ktoś jednak przyjdzie...See you!Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq5ja Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Witam.Mam taką proźbe napiszcie jak było.Na ognisku.Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq5ja Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Przepraszam za to powyżej,chodziło mi oczywiście o uczestników, napiszcie cos na ten temat, jak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip73 Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Było piknie :-)Było i ognisko i pogadanki,pośmieliśmy się również trochę.Było ok.Mam czyjąś zapalniczkę i dwa kawałki kiełbasy :-)Gdziem mam odesłać ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 No cóz niestety nie udało mi się pojawić na spotkaniu, a to dlatego,że bałem sie że z powodu strajuku PKP nie bede miał jak wrócić do domu i słusznie bo odwołano ostatni pociąg:(Pozdrawiam wszystkich, którzy dotarli.Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Było w sumie OK, szkoda tylko, że trochę krótko, ale taka pora roku...musimy na wiosnę zrobić dłuższą imprezę. Ale dobre i to - teraz wiem, kto kryje się na niektórymi ickami". Dziękuję wszystkim, którzy jednak się pojawili, a Ci, których nie było niech pojawią się następnym razem. Proponuję wtedy trochę wiecej spożyć i usmażyć jamnika PATRONA:-)Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 No cóż następnym razemna na pewno sie pojawie!!!Pozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZUKAM. Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2003 Jadzia .. napewno to Kopernik umarł ;-)Początek ostrożny ... później troszkę lepiej ... trzebabyło się zbierać jak siejuż człowiek rozkręcił .. ale myślę że popatrzeć w gwiazdy w mroźny wieczór jak dym z ognia w oczy szczypi ... to jest fajna sprawa .. tak poprostu fajna sprawa :)PozdrawiamSZUKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Na ognichu było fajnie, szkoda jednak, że tak krótko...Następnym razem posiedzimy myślę dłużej (przy ognisku oczywiście):-)Życzę Wszystkim Wesołych Świąt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 witamczy w najblizszym czasie przewidujecie spotkania,ostatnio byłem z boku,ale znowu mam czas i neta do kontaktu.pozdarawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.