Daro76 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 To kubek od manierki, cały tylko płaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bkjt4000300 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Aha wyglądał jak menażka spłaszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafura Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Nie wiem czy go czyścił,ale tam nie było już siatki.Został tylko pasek zapięty na daszku.Środek prawie cały wyleciał.Zobaczę go znowu jutro.fafura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Koledzy eksploratorzy!!!!!Kto jutro będzie w okolicy Studzianek Pancernych???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafura Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Jakbyś nie wiedział:)fafura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Jutro Robert.powinien wrzucic zdjecia polskich fantow!Farciarz jeden!!!!!!!!!!!! Czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 dziś kolo 14 będe ryc kolo chodkowa. Chętnych zapraszam na wspólny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 po 3 i pol godzinnym ryciu wyszla mi piękniutka pepesza wz 41.Bez magazynka i kolby. Jestem bardzo szczęsliwy.Foty nie mam a nawet jakbym mial to bym nie dal bo by do mnie zapukali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert. Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Moje fanty z czwartkowej wyprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert. Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 skrzyneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Tez niezle. A w jakim rejonie kopałes przyczólka warecko magnuszewskiego. ? Bo ja kolo Chodkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Robert. gratulacje polowka czystego polskiego niesmiertelnika i polski guzik! Moze jeszcze cos nam wyjdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Pokazywałem już wiele razy, ale co tam... Rejon studzianek, wrzesień 2005, po kilku średnio udanych wyprawach - fant, po którym nic już mi ciekawego tam nie wyszło. Do kompletu znalazł się jeszcze kawałek łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 nooo.. to robi wrazenie.. wreszcie jakis konkret.. naprawde swietny fancik;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Zeby weszlo musialem uciac;/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Gratuluje fantów wszystkim szczególnie z wyjazdu w swieta. ja tez byłem;) sobota i niedziela. Fotki wrzuce jutro. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 thomson od której strony wjezdzasz do Chodkowa?? gratuluje pepeszki. ja kopnałem ostatnio zamek do tego ustrojstwa. Moze od Twojej. heh;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Ja wieżdzam od Woli Chodkowskiej.Przez mostek i dalej w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 to juz bylo ale jeszcze raz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 i po czyscz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 thomson nie wiem czy wiesz ale pod mostkiem fanciki były. i to grube bo czołgowe. a skonczyły na skupie złomu:( byłem przy tym jak je traktorem wyciagali i nic nie mogłem zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 wiem wiem Wielka strata.Szkoda ze nie mogles nic zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Juz pokazywane ale zawsze ciesza oko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 od czego te magazynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 UR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.