fafura Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Nie wiem czy go czyścił,ale tam nie było już siatki.Został tylko pasek zapięty na daszku.Środek prawie cały wyleciał.Zobaczę go znowu jutro.fafura
nunki Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Koledzy eksploratorzy!!!!!Kto jutro będzie w okolicy Studzianek Pancernych????
marcjew Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Jutro Robert.powinien wrzucic zdjecia polskich fantow!Farciarz jeden!!!!!!!!!!!! Czekamy...
thomson Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 dziś kolo 14 będe ryc kolo chodkowa. Chętnych zapraszam na wspólny wypad.
thomson Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 po 3 i pol godzinnym ryciu wyszla mi piękniutka pepesza wz 41.Bez magazynka i kolby. Jestem bardzo szczęsliwy.Foty nie mam a nawet jakbym mial to bym nie dal bo by do mnie zapukali.
thomson Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Tez niezle. A w jakim rejonie kopałes przyczólka warecko magnuszewskiego. ? Bo ja kolo Chodkowa
marcjew Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Robert. gratulacje polowka czystego polskiego niesmiertelnika i polski guzik! Moze jeszcze cos nam wyjdzie!
danieloff Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Pokazywałem już wiele razy, ale co tam... Rejon studzianek, wrzesień 2005, po kilku średnio udanych wyprawach - fant, po którym nic już mi ciekawego tam nie wyszło. Do kompletu znalazł się jeszcze kawałek łańcucha.
Adr Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 nooo.. to robi wrazenie.. wreszcie jakis konkret.. naprawde swietny fancik;) pozdrawiam
panzerkris Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Gratuluje fantów wszystkim szczególnie z wyjazdu w swieta. ja tez byłem;) sobota i niedziela. Fotki wrzuce jutro. Pozdrawiam
panzerkris Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 thomson od której strony wjezdzasz do Chodkowa?? gratuluje pepeszki. ja kopnałem ostatnio zamek do tego ustrojstwa. Moze od Twojej. heh;)
thomson Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 Ja wieżdzam od Woli Chodkowskiej.Przez mostek i dalej w lewo
panzerkris Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 thomson nie wiem czy wiesz ale pod mostkiem fanciki były. i to grube bo czołgowe. a skonczyły na skupie złomu:( byłem przy tym jak je traktorem wyciagali i nic nie mogłem zrobic.
thomson Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 wiem wiem Wielka strata.Szkoda ze nie mogles nic zrobic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.