thomson Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Szukam juz rok na terenie Studzianek Pancernych czy coś tam jest jeszcze? Zdołałem wyciągnąć dwa ruskie hełmy i jeden mosiądz od t 34.Mozna coś jeszcze znależść? Prosze o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Kolego ja kopie w tym rejonie juz z 10 lat albo i dłuzej. Kiedys ciagneło sie fajne fanty. Teraz teren Studzinek jest przeorany. Nadal tam szukam, ale w odległosci ok 20-30km od Studzinek. Dam Ci dobra rade. Szukaj noga w noge to predzej cos trafisz. Oczywiscie mozesz tez nie miec farta ale raz na jakis czas wyskoczy cos fajnego. Ja biore sobie lasek, czy pole i tak szukam. Koledzy sie smieja ze wyglada to jakbym kosił trawe ale przynosi mi to sukcesy. No i 2 sprawa wykrywka musi brac głeboko. Z zabawkami nawet sie tam nie pchaj. ja kopie nieraz dołki po 1m i wiecej. Pozdrawiam i zycze sukcesów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 thomson -bez urazy, ale to już Twój chyba 5 wątek na temat Studzianek (każdy tej samej treści). Mimo, iż tam nie kopię, to Ci odpowiem -nie wiem czy tam jeszcze można coś znaleźć, bo tego nie wie nikt co tam jeszcze w ziemi zalega.Bierz wykrywkę i w teren, a sam sobie odpowiesz na swoje pytanie!!!Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Dzięki za radę pazerkris. Specjalnie na Studzianki kupiłem nowy sprzęt.A jak tam nic nie ma to gdzie mam szukać w rejonie przyczółka warecko magnuszewskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitty Webster Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 A ja sie pochwale.. Mam dwie cwiartki HG z okolic studzianek wprawdzie z allegro ale jednak - sprzedawca twierdzil ze byly swierze tak wiec skoro on trafil cwiartki HG to moze cos jeszcze tam byc, a i krzysiek1976 odpusc mu te watki jak chce to niech sobie pisze:))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 panzerkris napisał bardzo mądrze- brawa dla kolegi :-)Natomiast co do kopania 1m i więcej hmmmmmm. Na jakim sprzęcie kolega chodzi? Co robią fanty na takiej głębokości tj. skąd się tam wzięły? Toć to nie Mierzeja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 odpowiedz na to pytanie jest prostaKazdy wie (nawet dziadek) ze dzik to zlosciwe zwierze. A te pod studziankami sa najgorsze. Taki oddzial dzikow potrafi zakopac fanta nawet na 2.5 metra (mowie o tych ze studaianek bo te z innych rejonow to tylko na metr. 60 lat dzialalnosci zlosliwych dzikow i bez koparki nie podchodz. pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Dobre :-) To wyjaśnia sprawę :-) Nawet nie wiesz Maćku co zostawiacie na głębokości 3 m :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 A co ? Kolega pokemon kopie na 3 m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 taki przykład z życiaw miejscu rozbrajania sie polskich jednostek we wrzesniu 39 nasi chłopcy zakopali swój sprzęt min, podstawe wz 30 na głębokośc 2.5m.wyszła całkiem przypadkiem bo kopali tam koparką...głębokośc nie gra roli, tylko szczęści lub los... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco25 Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 witam,tak przy okazji to porusze temat-pewnie po raz kolejny zasypywania po sobie dołków!!!a w szczególności niewypałów!!!a ten teren jest obwity takimi WYNALAZKAMI. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 1276 9./ERS.U.AUSB.RGT.H.G.wykopek kolegi ze Studzianek sprzed paru lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Takie cuś wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Widze ze koledzy ładne skarby wykpoali.Moze ja tez wyrwię takie cuda bo dziasiaj jadę odbierać wykrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 dawno tu nie gościłem, ale poszukaj mojego postu sprzed kilku lat a tam znajdziesz dane z 15-tu blaszek polskich które kopnąłem p/Studziankami.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Na której stronie ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2007 A w ogóle to wybieram się na wykopki tą sobotę w okolice Studzianek. Jak myslicie trafi się coś? Ja mysłe ze tak dlatego ze mam nową wykrywkę z potęznym zasięgiem. No dobra nie będe się chwalił . Pozdrawiam i zyczę miłych weekendowych wykopków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 thomson- ja zadam ci inne pytanie: dlaczego ma się nie trafić? Przygotuj się tylko dobrze i popracuj nad ustawieniami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco25 Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 witam,i jak kolego POKEMON pierwsze kroki z nową wykrywką? napisz na prywate to pogadamy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco25 Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 sorki pomyłka:kolego thomson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 Dawno nie gościlem na miom wątku. Odnawiam go i zapraszam wszystkich do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Witam all. Przepraszam ze tak długo nie odpisywałem (pokemon)wiec co do sprzetu to chodze z samoróbka tzn kolega montuje wykrywki. Sa naprawde świetne. Co do głebokosci kopania to naprawde wole głuche sygnały wtedy wiem ze cos lezy głęboko. Np ostatnio własnie ok 15km od studzianek trafiłem zasypany przez wybuch składzik;) fajne fanty wyskoczyły. Pozdrawiam kolegów z przyczółka. moze sie kiedys w lesie spotkamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 ja jak ryłem niedawno to wyszło mi 8 zeberek od elefanta i kawal błotnika.(najprawdopodobniej tez od niego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 To fancik sprzed roku.Gaska Shermanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.