wojpo7 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Nie polecam oglądać przed snem. aż za sece ściska co oni tam znajdują. dlaczego u nas tyle tego nie ma.A może warto poprostu wyprowadzić się tam na jakiś czas - fantów o wiele więcej no i może prawo inne.Co o tym myślicie?http://militaria.chat.ru/digging2.htm
pomsee Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Jak sobie dobrze popatrzysz to na tych stronach sa tez zdjecia z podpisem POLSZA
kuba321 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 I pomyśleć, że ja się cieszę jak po całym dniu łażenia wracam z jednym starym guzikiem :] No ale co robić. Był kiedyś fajny post o wypadzie na Ukrainę... strach się bać, ale ja bym pojechał. A Ruskie - dziwicie się, że potem na YouTube pokazują jak jeżdżą nowym hummer'em na wykopki. Ehhhh.... ...CirrusCX
fakker Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 No nie powiem ciekawe fanciki ,zwlaszcza te MG.Ale jedno ale... zadużo jak dla mnie byłych właścicieli zostało z tym wykopanych.Dziwne uczucie mam przy takich znaleziskach brrr..fakker
ColdDemons Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 I jak tu w nocy zasnąć po obejrzeniu tych fotek?????
wojpo7 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 teraz nawet kilka tabletek nasennych nie pomoże
viking191 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 jest i u nas tylko większość tego nie ujawnia lepiej zostać w cieniu po co sie pchac na okladkipzdr.
karpik Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Podoba mi się butelka, granat wrośnięty, no i klamerki.
wojpo7 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 te czołgi są prześliczne - jeszcze lepsze są psz z magazynkami
dp123 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 te zdjęcia są straszne nazwa postu powinna brzmieć; jeśli chcesz zasnąć nie oglądaj tego linku
muslim Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 wojpo7 tak bardzo chciałbyś wykopać jakiegoś trupa i go oporządzić by mieć fajne fanty?takich miejsc to i w Polsce nie brakuje...
wojpo7 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Nie zaprzeczam że takich miejsc i w Polsce nie brakuje. ja osobiście nie miałem styczności z takim znaleziskiem.Jeśli chodzi o wypowiedź dp123 to jest tylko kwestia nastawienia oraz psychiki.ja osobiście uważam, że nie ma nic złego i karygodnego w odkryciu, odkopaniu, próby identyfikacji szczątków żołnierza. powiem więcej - jesli miało by to przynieść jakąkolwiek naukę dal innych, mozliwość identyfikacji dla potrzeb rodziny to jestem jak najbardziej ZA - oczywiście absolutnie wyłączając chamskie bezczeszczenie zwłok.jest wiele osób które się ze mną nie zgodzą - mają dotego prawo - jednak ja mówię otwrcie iz tak uważam i takie jest moje zdanie
huk 100 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 kolego ..te fotki to już na forum były chyba 75 razy co młodzież się dorwie do netu to je tu prezentuje - i to jeszcze na głównym następnym razem wklep w wyszukiwarkę albo zapytaj Bocian bo zaśmiecasz -pozdro
wojpo7 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Dodam jeszcze że niekonwencjonalne zachowania podczas odkopania szczątków sa tylko przejawem psełdoposzukiwacza, który liczy tylko na fanty.poza tym moja opinia w tej sprawie odzwierciedla pełną powagę i jeszcze większy szacunek do tej profesji oraz samego żołnierza.w swojej istocie uważam że każdy poszukiwacz a raczej psełdo poszukiwacz który uważa że odkopanie szczątków jest BE" jest egoistą - ponieważ istota profesji poszukiwacza nie opiera się tylko na znajdowaniu łusek lub innych fantów ale równiez odkrywaniu czegoś nowego a wsytuacji żołnierza równiez pomoc w jego ekschumacji, identyfikacji ( przy pomocy odpowiednich instytucji ) dla potrzeb [przede wszystkim rodziny ( o ile taka istnieje ) i nie tylko.
wojpo7 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 możliwe - za pomyłkę przepraszam ( zaśmiecanie ) jednak skoro były już 75 razy" to widocznie wszyscy ich nie widzieli skoro sa odpowiedzi.
wojpo7 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 widać poziom dobrego wychowania nie jset proporcjonalny do ilości punktów na twojm koncie - no ale cóż matematyka to matematyka a psychologia to psychologia
wojpo7 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 daj spokój huk 100 - forum nie jest po to aby urządzać tu jakieś bezcelowe pyskówki - skoro to juz kiedys było to trudno - nie da się cofnąć z twojej strony trochę wyrozumiałości i spokoju, z mojej troche pokory i będzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.