pomsee Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Korbaczewski czuję się zaszczycony, że zauważyłeś moją skromną osobę w tym tłumie i specjalnie dla mnie zmontowałeś prowokację.Jesteś fajny gość :)
pomsee Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Janowicz Skarbie i ty też mnie zauważyłeś!!!
woytas Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Kazdy nastepny post nie na temat zostanie usuniety a autor ukarany zoltym kartonikiem - mysle ze wyrazilem sie bardzo jasno?
Australian Infantryman Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Kombatant Nikogo nie porównuję. Oni sami chcą się przyrównać do tych którymi nie są i nie będą.
pomsee Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Drogi Australiczyku z pewnością uniknęlibyśmy wielu sporów gdyby każdy z nas uważnie czytał co pisali poprzednicy. Wobec tego faktu nie chce mi się powtarzać to o co pisałem powyżej. Ale tak w ogóle to chwali Ci się, że wiesz co to jest Wikipedia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.