Skocz do zawartości

legenda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
od kilku lat krazy legenda w mojej rodzinie dotyczaca starego poniemieckiego stolu z czerwonego piaskowca ktory stoi na mym ogrodzie . otoz kilka lat temu zostalismy odwiedzeni przez niemcow ktorzy zyli w moim domu . pierwsza rzecza jaka chcieli zobaczyc byl ten stol , wypytywali czy kopalismy cos tam ,czy byl przestawiany itp . niedawno postanowilem sprawdzic czy owi niemcy niczego nie zakopali pod tym stolem . niedlugo zaczynam kopanie , dam fotki jak tylko cos bedzie :)
Napisano
Uwielbiam takie historie... :) Czekam z niecierpliwoscia. I nie czekaj z szukaniem, do roboty ! ;]

PS

Historia jakby podobna do tej z ksiazki Szatan z siodmej klasy"... ;)
Napisano
Powodzenia! Należy się nam coś w końcu od Niemców za II wojnę światową:) Tylko żeby nie skończylo się tak jak z Vasilim:P Że wujek Heniek zakazał ruszania stołu:P Pozdro
Napisano
Nam, odkrywcom zawsze wiatr w oczy:) Wiedziałem, że ktoś przeszkodzi w wykopkach tego skarbu:) Ale myślę, że będzie dobrze, powodzenia, czekamy na kolejne zdjęcia
Napisano
Facet, podziwiam cie, mnie by ciekawosc zjadla, i nawet babcia by nie miala nic do gadania... :)

Dzialaj dzialaj, bo jeszcze w nocy cie ograbia... :]

A moze twoj ogrodek skrywa takie bogactwa, o ktorych nawet nigdy nie marzyles? :]

To tak, na zachete :D
Napisano
Witam!

Chodnik na nowo się ułoży, kwiaty posadzi, a skarb nie będzie dalej gnił w ziemi.

Powiem szczerze- cholernie Ci zazdroszczę!

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
E tam zaraz pesymistycznie. Traktuj to jako nową przygodę, jak coś znajdziesz to będzie fajnie, a jak nie to kwiatki odrosną:) Życzę Ci z całego serca, żeby tam jednak coś było:) Pozdrawiam Piotrek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie