karpik Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Delikatnie mówiąc, wymaga czyszczenia. Jedyne co udało mi się narazie przeczytać to BORGIVS i śmiga po tym jakiś rycerz na koniu. Może miesiąc w oliwcę coś więcej ujawni...
grba Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Definicja: klipa jest to moneta, żeton wieloboczny.
martian. Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Zapomniałem o żetonach ,sztonach, liczmanach, markach, bierkach, krążkach Moneta też pieniądz ze zdzięcia widać, że nie papierowy.Pozdrowienia.
karpik Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Delikatnie mówiąc, wymaga czyszczenia. Jedyne co udało mi się narazie przeczytać to BORGIVS i śmiga po tym jakiś rycerz na koniu. Może miesiąc w oliwcę coś więcej ujawni...
karpik Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Ach, cóż za niedopatrzenie;)Kwadracik 3,1x3,1cm.Szacun.
martian. Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 może być klipa czyli pieniądz (szwedzki?)
Pytanie
karpik
Delikatnie mówiąc, wymaga czyszczenia. Jedyne co udało mi się narazie przeczytać to BORGIVS i śmiga po tym jakiś rycerz na koniu. Może miesiąc w oliwcę coś więcej ujawni...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.