bagnetSS Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 btw. wiem ze nie zdradzacie miejscowek ale chlopaki powiedzcie skad to zdjecie z tymi teletubisami bo mi sie kojarzy widok z otrytu na strone dwernika i'm right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Zdjęcie przedstawia Otryt , faktycznie podobne :-)Przykro mi ale nie trafiłeś . Otryt jest obszarem chronionym przez Park Krajobrazowy Doliny Sanu , na tego typu terenach nie chodzimy , ponadto na jego południowych stokach znajdują się rezerwaty przyrody Hulskie i Krywe :-)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 na foto od lewej : huk ,uben ,fiodor i szymon . fiodorze ,jaka to nagroda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 a mówił że nie mamy wspólnych znajomych hehehehh:):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Panowie u mnie trochę plany się zmieniły-jadę w piątek 29- w sobotę idę w góry ,a w niedziele –czekam na was u Danki myślę że popołudniu dotrzecie to może jeszcze w niedziele rano gdzieś wyskoczę :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 będziemy już w sobotę wczesnym wieczorem tak sądzę , jak najbardziej w niedziele od rana hasanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 chyba w pozycji leżącej w potoku :):):hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 może taki ranek niedzielny , leżący nas zastanie tego właśnie sie obawiam :-) grzebać się chce a tu zdrowie odmawia posłuszeństwa ale przywitać i to hucznie :-) się trzeba , jak się co 10 minut na papieroski zatrzymuje to nic dziwnego że wieczorem zalecimy :-) , nie będziemy robić teraz przystanku w Lubartowie ani w Łańcucie jedynie to może do MAKA zalecimy w Lublinie coś przegryźć a do rodzinki na kawkę jedynie zalecimy w drodze powrotnej , no 10-11 godzin jazdy trzeba liczyć wyjedziemy wcześnie rano to się wyrobimy do tego grila , także Fiodor u mnie będziesz w sobotę rano czy w piątek wieczorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 akurat będę jutro w Lubartowie i Białej Pdlace :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Biała Podlaska -coś pokręciłem-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 a to już jak gdyby z górki albo i rzut beretem jak masz czas to prosiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 sorki.ale nie dam rady- sprwdzę temat i muszę wracać jak sie powiedzie to dam tu fokę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 jeju jaką foke !heheh-fotkę-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 o no spoko a co tam znowu jakiś kukuruźnik ??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Kura, moze by sie do Was podlaczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 nie ma sprawy ,prosiemy , prosiemy dla ciebie kilerku miejsce zawsze się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 jeżeli panowie się nic nie zmieni to 29 już powinienem być na miejscu –ale wiecie że u mnie to, jak w kalejdoskopie hehehhe-ale myślę że będzie ok.nie zapeszam -pozdro wasza klamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 panowie to moze sie spotkamy,akurat tez wybieram sie w bieszczady na pocztku lipca,pozdrwienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 ja tu gospodarzem nie jestem ale można by się skumać , pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 panowie a moze by sie wspolnie umowic na jeden termin i wsponie spotkac ale to zalezy czy gospodarze sie zgodza,wic jak ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 spoko , podaj numer kontaktowy do mnie na poczte , to jest niedaleko to się odezwiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 owocnego wypadu.może się na szlaku gdzieś spotkamy bo też się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 dzieki wielkie -ale na szlaku to ja unikam każdego hehhehe i wam to samo radzę -pozdro :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 panowie moj gg:6974378,piszcie i sie dogadamy co do wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Oj panowie działo sie działo Pik miał racje - fotka zrobiona za schroniskiem :):):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.