doom1 Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Witam. Mój pierwszy panzerfaust 60m, stan dobry, celownik chodzi", kielich wypalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom1 Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Oczywiście z wiadomych powodów" pozostał na miejscu...Wiadome powody to oczywiście" żona, psioczy na mnie , jak znoszę do domu złom"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Wytłumacz jej, że jak ona będzie kiedyś stara ,to też ją będziesz pieścił i konserwował i nie oddasz jej na złom,albo nie wymienisz na nowszy model. Może zrozumie... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom1 Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 A to widok z miejscówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom1 Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 To również z owego miejsca, ale nikt nie potrafił tego zidetyfikować (w dziale identyfikacje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom1 Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 I jeszcze takie sobie butle, nikt nie wie do czego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom1 Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Wg DJaZi te butle to miotacz płomieni.Dzięx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanitater Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Żaden miotacz tylko co najwyżej gaśnica automatyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Nie gaśnica automatyczna, tylko amortyzator do góry nogami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Saniter dobrze pisze swego czasu była ta gaśnica na alegoro i poszła w sumie za dobrą cene.http://www.allegro.pl/item217336165_niemiecki_miotacz_ognia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom1 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 Witam. Dzięki za info, ale mój jest w nieco gorszym stanie (przywaliło go trochę gruzem-ruscy nieżle tam walili z brz240, znalazłem i chyba z 15 szt.) i wszystko zostało na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom1 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 fot. nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.