kopijnik2 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Sceptycznie na to patrzę, ale zawsze warto popróbować...Woytas - poszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Niestety poczta na Odkrywcy wywalila sie do gory nogami, jutro bede interweniowal u administratora serwera.Na dodatek komputer zmieniam i musze przerzucic te 8GB (28tys emaili :) ) poczty wiec chwilowo nie odpisuje ani nie zamieszczam nowych galerii.Jutro wszystko wyprostuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Ponawiam ogłoszenie.Ładu nam tu potrzeba i rządów silnorękiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Nie wierzę że nie ma chętnych...... wardorękich".... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Absolutny brak chętnych, może czas dać szansę Akagiemu :) he he he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Dobra - redakcja funduje moderatorowi tego działu 12 skrzynek piwa po jedną na miesiąc dla zdrowia psychicznego i nabrania odpowiedniego dystansu :)****** żartowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Bocian widzę w dobrym humorku :))Nowy regulamin ?Czyli tak jak myślałem wprowadzamy na forum zamach stanu i przyjmujemy zasady Południowoafrykańskiej albo Południowoamerykańskiej hunty wojskowej i ścisły zamordyzm ? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Ano stara metoda, dajemy luz i potem przykręcamy śrubę :)Tak naprawdę to amnestia jest gdyż dopiero teraz wypracowaliśmy z moderatorami jakieś metody działania.A regulamin nie zaostrzy się tylko mam nadzieje zrobi bardziej przejrzysty. Np. zostaną jasno określone zasady pisowni tytułów wątków, dodawania zdjęć przy identyfikacji, ORTOGRAFII na forum :) i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Eh, Andrzej,A ja chciałbym zaproponować twoją kandydaturę - dlaczego ?Właśnie że jesteś w miarę tu na forum świeży" o ilę mogę tak napisać nie urażając cię Andrzej - czasami potrzebne są nowe twarze na funkcyjnych stanowiskach :)Ps. Bocian wybacz, jeśli uważasz że słodzimy sobie z kolegą :)Pozdro Acer-Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Ptaszysko, jak możesz nicnoto jedna ....:)))))))))))))))W takie .... mnie wpuszczasz?A poczekaj!Po pierwsze - powszechnym wiadomo , że Akagi nic poza czystym H2O nie pija, z piwem włącznie. Od 30 paru lat już tak się męcze. Więc z tym piwem to nie trafne.Ale , osobiście zafunduje te 12 skrzynek chętnemu na moderatora :))))))))Huk na prez....wróć, na moderatora.ps. dobra, mogę być moderatorem jak nie ma chętnych. Piwo wypijemy razem na jakimś zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 akagi .....to ja chce to piwo ....i moge moderować toważyskie ...mnie tam wisi , najwyżej sie wytnie wszystko ....za tyle browaru to nawet towarzyskie ....pierwsza zasada ...nie ważne czy piszesz przystanek" czy przysranek" ... ważne żeby wiadomo było o co ci chodzi :-)PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 akagi a już się wystraszyłem myślałem żeś jehowy ( z tym piciem ) jeju jak byśmy się kiedyś spotkali to jaka to by była kara :):) –PATRON co ci wisi :) ? Bo mnie to dopiero wisi ! hehehe-pozdro :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 mueheheheheheeeeeeeee...udało ci sie huku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 PATRON i za co jak za co, ale za skrzynkę browca to by sobie nie wyciął !! heheheheh:::))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Huku , spokojnie - może należę do iepijaących" ale broń Boże ja nie abstynent ( czytaj taki je....) ani jehowa (czytaj jak poprzednio) Po prostu tak egzemplarz. Ale Patron to nadrobi, tym bardziej, że jeszcze miesiąc i będzie okazja (kolejny mały Patronik wyjży na świat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 No to będzie pod dobrym Patronem :):))))-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 A to prawda :))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 no i co w temacie.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Nie nadążam w odpisywaniu na podania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Ciekawe ile wpłyneło CV - kilkanaście, kilkadziesiąt ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Niech pomyślę... zero?Mam wrażenie że wszyscy chętni są dawno na zmywaku w GB :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 !!! :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 ja proponowalem juz paru kolegow z duzym licznikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.