Skocz do zawartości

Poszukiwany moderator do tego działu!

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety poczta na Odkrywcy wywalila sie do gory nogami, jutro bede interweniowal u administratora serwera.

Na dodatek komputer zmieniam i musze przerzucic te 8GB (28tys emaili :) ) poczty wiec chwilowo nie odpisuje ani nie zamieszczam nowych galerii.

Jutro wszystko wyprostuje.

• 2 weeks later...
Bocian widzę w dobrym humorku :))

Nowy regulamin ?

Czyli tak jak myślałem wprowadzamy na forum zamach stanu i przyjmujemy zasady Południowoafrykańskiej albo Południowoamerykańskiej hunty wojskowej i ścisły zamordyzm ? :))

Ano stara metoda, dajemy luz i potem przykręcamy śrubę :)

Tak naprawdę to amnestia jest gdyż dopiero teraz wypracowaliśmy z moderatorami jakieś metody działania.

A regulamin nie zaostrzy się tylko mam nadzieje zrobi bardziej przejrzysty. Np. zostaną jasno określone zasady pisowni tytułów wątków, dodawania zdjęć przy identyfikacji, ORTOGRAFII na forum :) i takie tam.

Eh, Andrzej,

A ja chciałbym zaproponować twoją kandydaturę - dlaczego ?

Właśnie że jesteś w miarę tu na forum świeży" o ilę mogę tak napisać nie urażając cię Andrzej - czasami potrzebne są nowe twarze na funkcyjnych stanowiskach :)

Ps. Bocian wybacz, jeśli uważasz że słodzimy sobie z kolegą :)

Pozdro
Acer-Adam

Ptaszysko, jak możesz nicnoto jedna ....:)))))))))))))))
W takie .... mnie wpuszczasz?

A poczekaj!

Po pierwsze - powszechnym wiadomo , że Akagi nic poza czystym H2O nie pija, z piwem włącznie. Od 30 paru lat już tak się męcze. Więc z tym piwem to nie trafne.

Ale , osobiście zafunduje te 12 skrzynek chętnemu na moderatora :))))))))
Huk na prez....wróć, na moderatora.

ps. dobra, mogę być moderatorem jak nie ma chętnych. Piwo wypijemy razem na jakimś zlocie.

akagi .....to ja chce to piwo ....i moge moderować toważyskie ...mnie tam wisi , najwyżej sie wytnie wszystko ....za tyle browaru to nawet towarzyskie ....
pierwsza zasada ...nie ważne czy piszesz przystanek" czy przysranek" ... ważne żeby wiadomo było o co ci chodzi :-)

PATRON

Huku , spokojnie - może należę do iepijaących" ale broń Boże ja nie abstynent ( czytaj taki je....) ani jehowa (czytaj jak poprzednio)

Po prostu tak egzemplarz.
Ale Patron to nadrobi, tym bardziej, że jeszcze miesiąc i będzie okazja (kolejny mały Patronik wyjży na świat)

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie