Gość Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Na ebay:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3255082344&category=15504Czy to nie ten z Polski?PzdrBodziu
Mi.Der Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Jeszcze były ze dwa zdjęcia - jedno podobne do tego pierwszego tylko z lepiej widocznym samochodem (mam to gdzieś na dysku), drugie z samochodem od tyłu (copyright Polsmol?... ;-)
jotes Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Tak, z dużym prawdopodobieństwem z Warszawy. Zdjęć różnych tego wraku było co najmniej z 5, jeśli nie więcej. Zdaje się, że później ten wrak przeciągnięto ze światła" ulicy na drugą stronę na jakiś placyk i tam czekał na swoją kolej, ale tego nie jestem na 100% pewien. A wtedy tych zdjęć byłoby z 10. Ale możliwe, że zdjęcia na placyku, to inna czwórka. Wszak rozpadały się bardzo podobnie :-)Kiedyś będę miał za dużo czasu, to przejrzę i uporządkuję ;-)Pzdr,jotes
polsmol Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 Ano tych zdjęć było conajmniej dziesięć :)Czołg a placyku" to ten sam egzemplaż na 100 % (mam go w domu :-) ) Obejrzałem zdjęcie ze sto razy :) Przeżucam aukcje Ebay nałogowo i dość często trafiają się zdjecia z tego miejsca. Ja kupiłem tylko 3 ale w sumie było ich znacznie więcej + zdjęcia samej miejscowości. Co do lokalizacji..... Spójrzcie na podpis tej aukcji : Lubanów Sprawdziłem. Taka miejscowość isnieje i leży blisko Piotrkowa Trybunalskiego. To jak narazie jedyne zdjęcie z serii pzIV+PF508" z sensownym podpisem (pomijam Russland" ;-))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.