Skocz do zawartości

A kto to jest szendzielarz z ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
i jeszcze jedno p.Łupaszka bardzo niski poziom w twoim wątku- jeżeli chodzi o język polski -nie przystoi to moderatorowi ledow cie zrozumiałem :)–pozdro
Napisano
Poprzednik -szendzielarz z- długo nie wytrzymał;) Jestem ciekawy jak będzie w tym przypadku? Może się dogadacie, i wszystko skończy się i żył na forum długo i szczęśliwie"?
Powodzenia.
Napisano
Huku zaraz tam niski poziom.Po prostu pan moderator ma zaswiadczenie o dyslekcji i dyskortografi oraz o dyscośtam.I dlatego tak pisze.A poza tym czy moderator musi nam się tłumaczy?
Pozdrawiam
Napisano
Kolega szendzielarz z. vel moderator chyba jest tu zupelnie nowy i ostro zaczyna ;) Pyskowki i inwektywy sa chyba intergralna czescia tego forum i chociaz juz kilka osob dostalo za to bana to najwyzej klimat na jakis czas zelzal. Az do nastepnego razu ;)

Mnie osobiscie powalilo pytanie kto to jest pik". Bocian, wiesz co, ale takiej akcji mogles juz nie robic :))) Mogles mu chociaz powiedziec to i owo i niechby sobie chlopak tu posiedzial pare dni zanim wzial ta fuche - a nie tak od razu na gleboka wode :)))
Napisano
karpik wszystko można załatwić jak się chce- ale trzeba wyjąć brzytwę z rąk- no cóż ? To nie Bocian ! Nie wielu mu dorówna .Towarzyskie już nie dla nas .-pozdro
Napisano
No nie, nie wytrzymam i napiszę, kolega szendzielarz wypomniał mi jeden błąd, ale jak zobaczyłem w jaki sposób napisał post ,,pyskówki itp....... szkoda słów
-pozdro
Napisano
Panowie miałem sen !!!!!!!!Że na forum wszyscy są życzliwi ! nikt nikogo nie obraża strażakwaffe nie kłuci się z Jacą 2003 z Pik z Pikiem 78 itd.itd . aż tu jeden z nich zakłada partię polityczną –motto tej partii skłócić wszystkich ! Na co Strazakwaffe mówi Nie ! Jaca 2003 krzyczy –na pohybel ! Na co ten co złożył partie krzyczy -jak nie będziecie pikowali to fora ze dwora ! I ciach ciach dwa wątki poleciały –a ten będzie trzeci heheheh-wybaczcie ale już nie mogłem ze śmiechu :):)
Napisano
Ty tu sobie huku w moim poście licznika nie nabijaj tylko zastanów się nad jakością !!! A jak nie to: ban ban i ciach ciach! Wątek uważam za zamknięty !!! A co! :)
Napisano
Z o staniej chwili to nie sen –dostałem na pocztę wyzwiska w stylu ty pijaku i imbecylu –mogę podesłać wam jak któryś chce –wstyd naprawdę- powinieneś się wstydzić –nie pozdrawiam
Napisano
Powiem tak, jestem na forum od połtora roku. Dla jednych to dużo dla innych mało, wiadomo. Jednak obserwując posty Zygmunta (za wiele ich co prawda nie ma) mogę stwierdzić, iż to co sobą reprezentuje jest żałosne.
Może dostane karteczke za to, trudno. Uważam, że na władzę moderatora powinno sie zasłużyć. Nawet w armii nie zostaje się generałem po tygodniu unitarki;)
Napisano
Mnie interesuje, czy nick szendzielarz z, to nazwisko i pierwsza litera imienia. Czy pochodzi to z jakiejś książki, jakaś mniej znana postać historyczna itp.
Większość ludzi używa w nicku jakiejś ksywy, a tu takie dziwo. Tak mnie naszły takie zapytania...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie