Igomas Napisano 22 Maj 2007 Autor Napisano 22 Maj 2007 Witam. Interesuje mnie, czego bron musi nie posiadac, aby mozna ja bylo legalnie trzymac w domu. Czego musi byc pozbawiona, jakie musi przejsc zabiegi itd. Sam jeszcze broni nie znalazlem, ale wolalbym sie na przyszlosc nie wkopac :)PozdrawiamIgomas
jaca2003 Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 Temat wałkowany kilkakrotnie.Napisze w skrócie .Broń nie moze posiadac istotnych części(czyli praktycznie wszystkiego).A poza tym na posiadanie broni musisz mie zezwolenie.Aby uzyskac zezwolenie musisz udokumentowac pochodzenie.Powiesz wykopałem w lesie" i znowu lezysz bo poszukiwania sa nielegalne.I tak dalej.Czyli jak znajdziesz a potem znajda u Ciebie to leżysz czyli............ nie szukaj.Pozdrawiam
woytas Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 poprostu przeczytaj ustawe o broni i amunicji- ona dotyczy wszystkiego co w temacieAlbo poprostu przeszukaj forum
Igomas Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 E, to bede zostawiac w ziemi, wole uniknac klopotow :)
traper6 Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 Aspekt wykopanej broni z ziemi mamy już wytłumaczony.A co robić z bronią znalezioną na strychu i w oksydzie ? He,he, jaja sobie robię. To żart. :-D
jaca2003 Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 Broń znalezioną na strychu i w oksydzie nalezy przekazywac do mnie.Zajmuję się profesjonalną utylizacją w/w złomu.Przyjmuję każda ilośc w stanie 5+.Mam umowę z mafią Pruszkowską Wołomińską oraz Talibami i terrorystami z Alkaidy.Wystawiam zaswiadczenia o treści dowolnej.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.