VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 na wieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 w środku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Data i sfastyka z boku skrzynki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Data i sfastyka z boku skrzynki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Nie no spoko. Fanty (monetki) extra! Gratulacje! Skrzyneczka niczego sobie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 VASILI jaka jest srednica tej pierwszej monety z 3-ka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 vasili hełmy wyglądaja mi jakoś znajomo... czy to czasem nie te które kupiłes poprzez internet ?? :) Troszke dziwne, że wykopek ubrudzony jest wapnem...pozatym na świeże wykopy nie wyglądają :)) ŻENADA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 Po 1 pisałem ze czyscilem niektóre fanty (kłanmia sie czytanie ze zrozumieniem) musze Cię zmartwić bo tamte wydałem za łuski od T-34. A średnica monetki to 3cmpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.