VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Witam serdecznie. Niedzielne piękne pogoda nakłoniła mnie do wypadu z wykrywką. Początkowo błąkałem się po transzejach.Niestety sama drobnica, zamieszczam efekty :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Potem wybrałem się na pozycje artylerii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 A to już kaleka bombardowania. Wszystko znalezione w miejscu gdzie rusek przebrał sie za niemieckiego generała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Następny niemiec :) Niestety nie miałem aparatu ze sobą i foty musiałem robic juz w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 I najładniejszy z trójki wspaniałych. Trochę czyściłem niektóre fanciki ale miernie wyszły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 I menacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 I pucha z maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 I podsumowanie dzisiejszego wypadu... Było jeszcze parę monetek ale nie zrobiłem fotek. Wrzucę przy okazji.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 ach byłbym zapomniał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Ooooooooo witam VASILI !!!! Kupę wątków minęło !!! Gdzie się podziewałeś ? Myślałem że dasz wątek o szpiegu generale .Ale widzę że już na głównym się prezentujesz :) fajne fanciory wtargałeś- tak trzymaj –pozdro :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 VASILI , zajmujesz się pierdołami.Doskonale wiesz na jakie fotki tu wszyscy czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Welcome back, Vasili ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 A swojego Niemca na motocyklu nie wykopałeś za jednym zamachem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Wszystko znalezione w miejscu gdzie rusek przebrał sie za niemieckiego generała." a skad ty masz takie dokladne informacje jak mozna zapytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 eeeeeeeeeeeeeeee a gdzie motocykl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 No witam! Informacje pochodzą od starszego pana..:) A co do motocykla to nic sie nie ruszyło...Prosiłbym o przeniesienie przez admina tego watku do naszych odkryć. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Motocykl to grubsza sprawa :-) Wszystko chcielibyście wiedzieć od razu :-) Vasili gratuluję ciekawych fantów!Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Fotki monetek. Narazie nie byłem u goscia z tym motocyklem.Sami widzieliście na fotkach ze tam ma ogrodzenie i troszkę nie chętnie gada o tym. Ja mam wielką nadzieję ze wkoncu dorwe się do tej bm-ki. Kopanie tam tez nie jest łątwe bo to jest 60m od drogi głównej nr 73. A to też komplikuje sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 druga strona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Następna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 i ostatnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 no i to by było na tyle. Jutro wybieram się w miejsce gdzie niegdyś stał stary dom :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 A to już znajdko z dzisiaj. Jeszcze swieże :) Będąc u kolegi w garażu zauwarzyłem taką skrzyneczke. Jak na moje oko to od niemieckiego działa polowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 napisy z przodu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.