kindzal Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 przepiekna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 cos dla rozrywki tez bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 calkiem sporo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 ciekawe czyj ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 cieszy oko,nieprawdaz..... ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 witam. gratuluję trafienia kindzial ! ale bez obrazy, komu tam wypadła szczęka (foto 12) czy to tobie z wrażenia, bo jak bym coś takiego trafił też by mi wypadła(jak bym miał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 oko cieszy. gratuluje. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 Musze przyznac ze szczena mi opadla z wrazenia,to fakt,ale ta na fotce, to akurat nie moja :) Pozdrokindzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 hehe. tak myślałem kindzal, bo bardzo ziemista jest. Jeszcze raz gratuluję. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 To cos mnie rozbawilo :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 a skąd wiadomo że to Ritterkreuz ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
królik_z_gdyni Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Też bym chętnie zobaczył fotkę po wyczyszczeniu tego krzyżyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Witam,kolego kindzal, a co to za przedmiot na czwartej fotce leży przy tych stalagowych blaszkach?. To jakiś fragment kości?.PozdrawiamLouis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 No jaaasne kolego Fiodor. Jak też mogłem nie zauważyć.W takim razie niedawno byłem na Przyczłapkowym Polu :).Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Tamten baaaaaaaaaaaaardzo ciekawy guzik to Księstwo Warszawskie 1810-1814!A następny niby carski to Królestwo Polskie! Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Witam,Co do krzyza to takich informacji udzielil mi pewien niemiecki kolekcjoner. Narazie jestem na saksach" wiec to czyszczenie troche musi poczekac.Co do tej kosci- to faktycznie jest to jakis wyrob wytworzony z kawalka kosci (wypilowany i szlifowany),podejrzewam ze mogla byc to jakas zastepcza czesc warcabow lub szachow. Kolega twierdzi ze jest to kosc sloniowa,bo sie blyszczy,ale ja mam jakos swoje watpliwosci...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Kolego pokemon dzieki za info.A co do tego baaaaaaaaardzo ciekawego guzika" to tak sie zgadalismy na forum Identyfikacja", ze to moze byc patryjotyczna broszka z czasow Xiestwa warszawskiego...:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Kolego kindzal. Bardzo ciekawa sprawa bo chodząc po pewnym polu znalazłem około sześciu takich kościanych elementów. Wyglądają jak precyzyjnie przecięte plastry" poroża.Ciekawe co to :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igomas Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Ale super miejscowka :) Sam na taka trafic nie moge- bogata w kolorowa militarke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Może jak ładnie poprosisz kolege Kindzala to Ci zdradzi miejscówke. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Piekne flaszeczki ci wyszly kindzal , fajne miejsce :).pozdro.amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Dzieki,wszystkim zycze tak obfitego miejsca:)Flaszek wyszlo z tego dolka cos okolo 100,glownie niemieckie, ale jedna byla bardzo ciekawa: polska z Czestochowy!Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 A skoro juz mowa o flaszkach,to pozwole sobie zaprezentowac czesc mojej kolekcji...Po tym dolku bede musial niestety zakupic druga witryne...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 E tam nie masz czym się chwalić. Może tą jedną po coca coli. Druga półka od góry. Fajna. Też z wykopków? Pozdrawiam Riterkreuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Byla tam jeszcze taka monetka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.