dago2 Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 potknołem sie dzis na chodniku o cos takiego. jesli sie nie myle to jest pistolet startowy, a jak sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu. pozdrawiam.
huk 100 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Ja też bym się chciał o coś podobnego przewrócić na ulicy hehhee - gratuluje i pozdrawiam
pokemon Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Mam trzy razy tyle, więc jako osoba pełnoletnia zezwalam ci na noszenie tej roni" he,he. Tak jak napisano poprzednio, uważaj żeby się nie poparzyć, nie noś do Szkoły, nie strzelaj do ludzi i zwierząt...ogólnie zachowaj rozwagę w posługiwaniu się tą zabawką :-)
dago2 Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 dzieki za dobre rady panie starszy he he. a tak na marginesie to jestesmy rowiesnikami he he. pozdrowionka;)
dago2 Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 potknołem sie dzis na chodniku o cos takiego. jesli sie nie myle to jest pistolet startowy, a jak sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu. pozdrawiam.
pokemon Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Też tak myślałem, bo mój syn ma 13 lat i nie jest tak błyskotliwy, choć jest i tak inteligentniejszy od swoich kolegów. Niemniej jednak zawsze staram się na serio brac wypowiedzi forumowiczów, a na żartach (w granicach rozsądku) też się znam :-)
witpok Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Tak, to jest pistolet startowy :)Bodajże Start ale ile to nie wiem.
Raned Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Przejeżdżając niedawno przez gdańskie Stogi trafiłem na prawdziwy ostry, który zgubili 3 policjanci świeżo po szkole. Oczywiście oddałem.
MK Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 pistolet alarmowy UB 70:http://www.szuster.com.pl/katalog/cz/produkcja.htm
janushew Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Taki startowy kosztował kiedyś 50zł i trzeba było mieć pozwolenie rodziców . pozd j
dago2 Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 kolego pokemon syna tylko pogratulowac. inteliigencje pewnie po mamie odziediczyl:)
t13 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 tylko jak będziesz strzelał to nie trzymaj go kciukiem od gory bo se palec przysmarzysz(ha ha) Ja tak zrobiłem za szczeniackich czasów jak sie bawilem w wojne do dzisiaj to pamiętam.Pzdr t13
pokemon Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Dzisiaj też trzeba mieć pozwolenie...rodziców. Ktoś widocznie nie miał i wyrzucił. Kolego dago2 ile masz lat? Masz pozwolenie he,he ? :-)
Pytanie
dago2
potknołem sie dzis na chodniku o cos takiego. jesli sie nie myle to jest pistolet startowy, a jak sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu. pozdrawiam.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.