Skocz do zawartości
  • 0

pistolety leza na ulicy;)

dago2

Pytanie

Napisano

potknołem sie dzis na chodniku o cos takiego. jesli sie nie myle to jest pistolet startowy, a jak sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu. pozdrawiam.

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam trzy razy tyle, więc jako osoba pełnoletnia zezwalam ci na noszenie tej roni" he,he. Tak jak napisano poprzednio, uważaj żeby się nie poparzyć, nie noś do Szkoły, nie strzelaj do ludzi i zwierząt...ogólnie zachowaj rozwagę w posługiwaniu się tą zabawką :-)
Napisano
dzieki za dobre rady panie starszy he he. a tak na marginesie to jestesmy rowiesnikami he he. pozdrowionka;)
Napisano

potknołem sie dzis na chodniku o cos takiego. jesli sie nie myle to jest pistolet startowy, a jak sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu. pozdrawiam.

Napisano
Też tak myślałem, bo mój syn ma 13 lat i nie jest tak błyskotliwy, choć jest i tak inteligentniejszy od swoich kolegów. Niemniej jednak zawsze staram się na serio brac wypowiedzi forumowiczów, a na żartach (w granicach rozsądku) też się znam :-)
Napisano
Przejeżdżając niedawno przez gdańskie Stogi trafiłem na prawdziwy ostry, który zgubili 3 policjanci świeżo po szkole. Oczywiście oddałem.
Napisano
tylko jak będziesz strzelał to nie trzymaj go kciukiem od gory bo se palec przysmarzysz(ha ha) Ja tak zrobiłem za szczeniackich czasów jak sie bawilem w wojne do dzisiaj to pamiętam.Pzdr t13
Napisano
Dzisiaj też trzeba mieć pozwolenie...rodziców. Ktoś widocznie nie miał i wyrzucił. Kolego dago2 ile masz lat? Masz pozwolenie he,he ? :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie