huk 100 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 za stodołą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Do ramy od flaka chłop wiązał bydło w oborze heheh-chłop to potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 o a z tego mostu to miał kierat hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 jeszcze to chłopu zabrałem-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Witam i Brawo huk 100. Ładne fanty. Doniczkę też mu zabrałeś hehe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Witam. To z wczoraj, od takiego pana co nie miał na mamrota". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 a nu nas sie mówi nie miał na niewybucha " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam. to z dzisiaj od stałego dostawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 a nu nas sie mówi nie miał na mózgotrzepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Ataka trochę szacunku nie każdy rolnik/chłop to pijaczyna z granatowym nosem!Ja tam nie dam złego słowa powiedzieć bo troszkę fantów im zawdzięczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Nie myślcie że jesteście od kogoś lepsi czy mądrzejsi. Dostaliście te fanty bo to po prostu mili i uczynni ludzie, którym nie jest to do niczego potrzebne. Ostatnio idąć po wsi w każdym domu coś dostałem (bagnety do mośka, w jednym nawet klamra pruska), a tylko w jednym był nieuprzejmy gospodarz, byłem pod wrażeniem gościnności tych ludzi i ich szacunku do poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Ja tak nie myślę i dlaczego takie opinie, tylko wiem że jak dostanę coś od kogoś za darmoszkę to następnego razu już nie będzie. Wolę nawet grosza dać i wrócić, zawsze coś będzie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 huk 100, dlaczego boisz się pokazać twarz? Tak się zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Oczywiście że zawiozłem czekoladę dobrą jednej pani a innym gospodarzom po piwie zawiozę jak tylko tam wrócę, ostatnio się nie wyrobiłem. Mówili że jeszcze mi hełmów poszukają i ta pani opowiadała jak na jej podwórku leżały moździerzówki którymi się bawiła jak była mała, potem gdzieś zniknęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 a.m.m.s ma racje jak nie płacisz flaszke postaw. beda cie milej wspominali a jak powiesz ze wpadniesz za jakis czas to cos odłożą. chyba ze jak w moim przpadku miałe takiego złomiarza -dostawcę do czasu jak sobie net załozył... i wtedy zgłupiał i za byle g.... chiał odrazu samochód bo to niemieckie :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.