Skocz do zawartości

Fanty od chłopa : )

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
Nie myślcie że jesteście od kogoś lepsi czy mądrzejsi. Dostaliście te fanty bo to po prostu mili i uczynni ludzie, którym nie jest to do niczego potrzebne. Ostatnio idąć po wsi w każdym domu coś dostałem (bagnety do mośka, w jednym nawet klamra pruska), a tylko w jednym był nieuprzejmy gospodarz, byłem pod wrażeniem gościnności tych ludzi i ich szacunku do poszukiwaczy.
Napisano
Ja tak nie myślę i dlaczego takie opinie, tylko wiem że jak dostanę coś od kogoś za darmoszkę to następnego razu już nie będzie. Wolę nawet grosza dać i wrócić, zawsze coś będzie dla mnie.
Napisano
Oczywiście że zawiozłem czekoladę dobrą jednej pani a innym gospodarzom po piwie zawiozę jak tylko tam wrócę, ostatnio się nie wyrobiłem. Mówili że jeszcze mi hełmów poszukają i ta pani opowiadała jak na jej podwórku leżały moździerzówki którymi się bawiła jak była mała, potem gdzieś zniknęły.
Napisano
a.m.m.s ma racje jak nie płacisz flaszke postaw. beda cie milej wspominali a jak powiesz ze wpadniesz za jakis czas to cos odłożą. chyba ze jak w moim przpadku miałe takiego złomiarza -dostawcę do czasu jak sobie net załozył... i wtedy zgłupiał i za byle g.... chiał odrazu samochód bo to niemieckie :DDDD

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie