ARKADIO.IE Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Witam :) Do kolegi Słomek von hammerstein :) No co ty obraziłeś się czy co?Daj znać ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Witam :) Pada wiele pytań na czym ,chodzę ?Odpowiedz jest na zdjęciu:)Ale prosze się tym nie sugerować! Mi ten sprzęt pasuje,ale może tylko mnie??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 A to jest cały arsenał:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 witam. ten płaski przedmiot (przedostatni, nad szminką) wygląda mi na płaską szczerbinkę(układ celowniczy) od jakiegos MG, ale mogę się mylić bo nie 'siedzę' głęboko w temacie.ew. proszę o poprawienie mojej wypowiedzi.Chcialbym kiedys trafić na kilka takich fantów ;]Gratulacjepozdrawiam. 8_Total_4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam :) To ten przedmiot:)pozdrawiamps.to tak dla rozluznienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam :) To jest ten przedmiot :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Witam :) A tak i oto w takich okolicznościach wychodziły drobne:) Dosłownie prawie na drodze,ale w dołku:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 nie tylko tobie :))) pozdrawiamFanklub cscoope:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Witam OnyX :> A ja myślałem ,że tylko mnie takie fanty wychodzą .) I to tylko na urlopie:)))A co do fanklubu? To jest w trakcie rejestracij :))))))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 witam Mam pytanko co do tego guziczka z kotwicą. Z jakiego jest okresu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Witam :) Odnośnie guziczka z kotwicą ,to jest II WŚ. Dalszą ID raczej się nie interesowałem :) Zbieram bo zbieram ,raczej rekraacyjnie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Witam :) zapomniałem napisać ,że na 20 fotce od góry jest pare,obok guziczka z kotwicą alu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizio Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 SerwoPięknie i ładnie się umawiasz z ludźmi.Słomek może i się obraźił,jeśli umawiasz się,tak jak z ludźmi ze Szczecinka.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 elo elo nie no nie obraziłem sie tylko to forum zasami zamula i nie moze sie załadowac :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizio Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 SerwoNo dobra Słomek,więc mówię w imieniu własnym.Znasz mnie na tyle,że wiesz,że gdy się z kimś umawiam na pokopki nigdy nie nawalam.Gdy coś wyskoczy to powiadamiam.Kolega Arkadio do takich nie należy,sam się o tym przekonałem i nie tylko ja.Dlatego śmiać mi się chce,jak umawia się z ludźmi z Polski na spotkania,które nigdy nie nastąpią.Zresztą akurat kopiemy w innych tematach,ale nie lubię ludzi nie słownych.To tyle mojego sprostowania.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Witam Gizio ,Co mogę powiedzieć ,fak jest faktem ,nawaliłem :( Ale na 100%, nie zrobiłem tego bo tak chciałem ,tak wyszło.Ale ty nie nawalasz,bo masz dośc sporo czasu,i jesteś na miejscu,no nie:)1 - Nie wiedziałem np.Ze bedę musiał remontować mieszkanie ,bo mi sąsiad zalał2- nie wiedziałem ,że będę musiał załatwiać w Nadleśnictwie tyle spraw,odnośnie kupna ziemi,i nie tylko tam A druga sprawa to mieszkam 3000km ,od np Szczecinka ,i tu się może wiele zdażyć .I jechałem na urlop ,po rocznej przerwie.Jak myslisz ,ile spraw można załatwić,w 3-tyg??Ja zaplanowałem inaczej,a wyszło jak wyszło,a jak się okazało pare osób ,zaplanowało mi troszkę inaczej:(Ale osądzać będziesz mnie jak się spotkamy:) ok,a to jest pewne na 1000% :)ps.Ja też pewnych ludzi nie lubię płaczków":)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 heheh a już płaczę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Witaj Huk 100:) No co ty ,ty też:) Daj spokój ,bo jak wchodzę ,tu poczytać ,to aż mi łezka się kręci:) :)A tak na poważnie ,to jeśli kogoś uraziłem swym zachowaniem , To bardzo przepraszam :) Bardzo lubie połazić ,z piszczałą ,i to było w moim założeniu:) Ale poszło w dym .Wolałem połazić obok własnego domku,niż jezdzić i zawracać komuś głowę ,na 1-3 godz:( Na tyle czasu mogłem sobie pozwolić,i to nie co dzień.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Witam :) Gizio:) Jak to w innych klimatach? Jedziemy na tej samej blaszce,i kolorku:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 Witam :) Po dość sporej przerwie:)Wpinam pare fotek z nastepnego urlpu,spedzonego w toważystwie Ex- Se.Bedą dodawane pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.