ARKADIO.IE Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 Witam :) Do kolegi Słomek von hammerstein :) No co ty obraziłeś się czy co?Daj znać ?pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Napisano 2 Czerwiec 2007 Witam :) Pada wiele pytań na czym ,chodzę ?Odpowiedz jest na zdjęciu:)Ale prosze się tym nie sugerować! Mi ten sprzęt pasuje,ale może tylko mnie??pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Napisano 2 Czerwiec 2007 A to jest cały arsenał:)pozdrawiam
8total4 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 witam. ten płaski przedmiot (przedostatni, nad szminką) wygląda mi na płaską szczerbinkę(układ celowniczy) od jakiegos MG, ale mogę się mylić bo nie 'siedzę' głęboko w temacie.ew. proszę o poprawienie mojej wypowiedzi.Chcialbym kiedys trafić na kilka takich fantów ;]Gratulacjepozdrawiam. 8_Total_4
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam :) To ten przedmiot:)pozdrawiamps.to tak dla rozluznienia:)
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam :) To jest ten przedmiot :)pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Napisano 19 Czerwiec 2007 Witam :) A tak i oto w takich okolicznościach wychodziły drobne:) Dosłownie prawie na drodze,ale w dołku:)pozdrawiam
OnyX Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 nie tylko tobie :))) pozdrawiamFanklub cscoope:)
ARKADIO.IE Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Napisano 20 Czerwiec 2007 Witam OnyX :> A ja myślałem ,że tylko mnie takie fanty wychodzą .) I to tylko na urlopie:)))A co do fanklubu? To jest w trakcie rejestracij :))))))pozdrawiam
seroczyn Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 witam Mam pytanko co do tego guziczka z kotwicą. Z jakiego jest okresu?
ARKADIO.IE Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Napisano 20 Czerwiec 2007 Witam :) Odnośnie guziczka z kotwicą ,to jest II WŚ. Dalszą ID raczej się nie interesowałem :) Zbieram bo zbieram ,raczej rekraacyjnie.pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Napisano 20 Czerwiec 2007 Witam :) zapomniałem napisać ,że na 20 fotce od góry jest pare,obok guziczka z kotwicą alu.pozdrawiam
Gizio Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 SerwoPięknie i ładnie się umawiasz z ludźmi.Słomek może i się obraźił,jeśli umawiasz się,tak jak z ludźmi ze Szczecinka.Pozdro.
słomek von hammerstein Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 elo elo nie no nie obraziłem sie tylko to forum zasami zamula i nie moze sie załadowac :///
Gizio Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 SerwoNo dobra Słomek,więc mówię w imieniu własnym.Znasz mnie na tyle,że wiesz,że gdy się z kimś umawiam na pokopki nigdy nie nawalam.Gdy coś wyskoczy to powiadamiam.Kolega Arkadio do takich nie należy,sam się o tym przekonałem i nie tylko ja.Dlatego śmiać mi się chce,jak umawia się z ludźmi z Polski na spotkania,które nigdy nie nastąpią.Zresztą akurat kopiemy w innych tematach,ale nie lubię ludzi nie słownych.To tyle mojego sprostowania.Pozdro.
ARKADIO.IE Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 Witam Gizio ,Co mogę powiedzieć ,fak jest faktem ,nawaliłem :( Ale na 100%, nie zrobiłem tego bo tak chciałem ,tak wyszło.Ale ty nie nawalasz,bo masz dośc sporo czasu,i jesteś na miejscu,no nie:)1 - Nie wiedziałem np.Ze bedę musiał remontować mieszkanie ,bo mi sąsiad zalał2- nie wiedziałem ,że będę musiał załatwiać w Nadleśnictwie tyle spraw,odnośnie kupna ziemi,i nie tylko tam A druga sprawa to mieszkam 3000km ,od np Szczecinka ,i tu się może wiele zdażyć .I jechałem na urlop ,po rocznej przerwie.Jak myslisz ,ile spraw można załatwić,w 3-tyg??Ja zaplanowałem inaczej,a wyszło jak wyszło,a jak się okazało pare osób ,zaplanowało mi troszkę inaczej:(Ale osądzać będziesz mnie jak się spotkamy:) ok,a to jest pewne na 1000% :)ps.Ja też pewnych ludzi nie lubię płaczków":)pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 Witaj Huk 100:) No co ty ,ty też:) Daj spokój ,bo jak wchodzę ,tu poczytać ,to aż mi łezka się kręci:) :)A tak na poważnie ,to jeśli kogoś uraziłem swym zachowaniem , To bardzo przepraszam :) Bardzo lubie połazić ,z piszczałą ,i to było w moim założeniu:) Ale poszło w dym .Wolałem połazić obok własnego domku,niż jezdzić i zawracać komuś głowę ,na 1-3 godz:( Na tyle czasu mogłem sobie pozwolić,i to nie co dzień.pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 Witam :) Gizio:) Jak to w innych klimatach? Jedziemy na tej samej blaszce,i kolorku:)pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Napisano 12 Styczeń 2008 Witam :) Po dość sporej przerwie:)Wpinam pare fotek z nastepnego urlpu,spedzonego w toważystwie Ex- Se.Bedą dodawane pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.