Skocz do zawartości

To moje z urlopu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 710
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
witam. ten płaski przedmiot (przedostatni, nad szminką) wygląda mi na płaską szczerbinkę(układ celowniczy) od jakiegos MG, ale mogę się mylić bo nie 'siedzę' głęboko w temacie.
ew. proszę o poprawienie mojej wypowiedzi.
Chcialbym kiedys trafić na kilka takich fantów ;]
Gratulacje
pozdrawiam. 8_Total_4

• 2 weeks later...
Serwo

No dobra Słomek,więc mówię w imieniu własnym.Znasz mnie na tyle,że wiesz,że gdy się z kimś umawiam na pokopki nigdy nie nawalam.Gdy coś wyskoczy to powiadamiam.Kolega Arkadio do takich nie należy,sam się o tym przekonałem i nie tylko ja.Dlatego śmiać mi się chce,jak umawia się z ludźmi z Polski na spotkania,które nigdy nie nastąpią.Zresztą akurat kopiemy w innych tematach,ale nie lubię ludzi nie słownych.To tyle mojego sprostowania.Pozdro.

• 3 weeks later...
Witam Gizio ,Co mogę powiedzieć ,fak jest faktem ,nawaliłem :( Ale na 100%, nie zrobiłem tego bo tak chciałem ,tak wyszło.Ale ty nie nawalasz,bo masz dośc sporo czasu,i jesteś na miejscu,no nie:)

1 - Nie wiedziałem np.Ze bedę musiał remontować mieszkanie ,bo mi sąsiad zalał
2- nie wiedziałem ,że będę musiał załatwiać w Nadleśnictwie tyle spraw,odnośnie kupna ziemi,i nie tylko tam
A druga sprawa to mieszkam 3000km ,od np Szczecinka ,i tu się może wiele zdażyć .I jechałem na urlop ,po rocznej przerwie.Jak myslisz ,ile spraw można załatwić,w 3-tyg??
Ja zaplanowałem inaczej,a wyszło jak wyszło,a jak się okazało pare osób ,zaplanowało mi troszkę inaczej:(

Ale osądzać będziesz mnie jak się spotkamy:) ok,
a to jest pewne na 1000% :)

ps.Ja też pewnych ludzi nie lubię płaczków":)
pozdrawiam

Witaj Huk 100:) No co ty ,ty też:) Daj spokój ,bo jak wchodzę ,tu poczytać ,to aż mi łezka się kręci:) :)

A tak na poważnie ,to jeśli kogoś uraziłem swym zachowaniem , To bardzo przepraszam :) Bardzo lubie połazić ,z piszczałą ,i to było w moim założeniu:) Ale poszło w dym .Wolałem połazić obok własnego domku,niż jezdzić i zawracać komuś głowę ,na 1-3 godz:( Na tyle czasu mogłem sobie pozwolić,i to nie co dzień.

pozdrawiam

• 6 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie