piotr777 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Gratuluję piękne rzymki i zazdroszczę miejscówki.A jak na ten kraj to fotki też bardzo odważne.PS gdzie kolega kopie oczywiście chodzi mi o województwopozdro.
8total4 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Rzymki są ciut wyżej i to całkiem zacne :)
ARKADIO.IE Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Odnośnie Rzymków :) Np; polski rząd ma do nich tyle samo,co ja do nich:) Jedynym krajem, co mnie może ścignąć za takie znajdy to Rząd Brytyjski,Szkocki ,a oni tego nie zrobią bo po co? :)pozdrawiam
Arseon Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 kolekcja jeżeli chodzi o ilość i jakość wręcz przekosmiczna,to teren tak zyzny" czy czasu tak wiele,zbiory chyba z dłuższego okresu,
Arseon Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 serce me raduje fakt ARKADIO że tyle fantów wyłowiłeś EXEM bo chyba w większości to jego dzieło ?,przyzwyczajam się do niego już widzę że to mocarny sprzęt ale trzeba czasu żeby go okiełznać, pozdro.
ahins Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Witam.Każdy kto sie interesuje eksploracją i numizmatyką marzy o tym,żeby znajdować monety z każdego okresu.Widze u Ciebie denarki Xw grosze XVw aż do monet z PRL-u.Znajdujesz cały Polski świat numizmatyki od samego początku wybijania monet.Mam nadzieje,że po 10latach szukania też będe mieć takie efekty.Gratuluje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.