wojpo7 Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 Witam. mam pytanie. co to może być za kula? średnica ok 23 - 24 mm. waga dosłownie kilka gram. jest z dość twardego ale bardzo lekkiego metalu.prosze o pomoc
wojpo7 Napisano 5 Maj 2007 Autor Napisano 5 Maj 2007 Domysły domysłami ale dzieki przynajmniej za to. jesli ktoś ma inne sugestie to bardzo proszę.
Lemeryt Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Wydje mi się że to raczej hakownica, lub coś zupełnie nie związane z wojskiem. Choć na pewno nie wiem. Muszkiet raczej odpada. Pozdrawiam
traper6 Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Jeżeli to stal to może być kulka od starego więksiejszego łożyska.
wojpo7 Napisano 4 Maj 2007 Autor Napisano 4 Maj 2007 tez tak pomyslałem ale wydawało mi się że jest trochę za duża na muszkiet. ale niestety nie znam się na tym dlatego poprosiłem o pomoc.
wojpo7 Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 Witam. mam pytanie. co to może być za kula? średnica ok 23 - 24 mm. waga dosłownie kilka gram. jest z dość twardego ale bardzo lekkiego metalu.prosze o pomoc
wojpo7 Napisano 5 Maj 2007 Autor Napisano 5 Maj 2007 raczej to nie jest kulka od łożyska ponieważ jest to ona niespotykanie lekka. jest również minimalnie odkształcona
Lemeryt Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Hakownicato tylko domysły.pozdrawiam
Pytanie
wojpo7
Witam. mam pytanie. co to może być za kula? średnica ok 23 - 24 mm. waga dosłownie kilka gram.
jest z dość twardego ale bardzo lekkiego metalu.
prosze o pomoc
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.