Skocz do zawartości
  • 0

Ładne orzełki-tylko jakie?

Szpulka28

Pytanie

Napisano

Czy może mi ktoś pomóc? Chodzi o to, że udało się mi i mojemu chłopakowi znaleźc takie ładne orzełki i chcemy wiedziec z jakiego są okresu czyje co oznaczają do czego były przytwierdzone i czy to jest jakiś rarytas? i jeszcze jedno bo tu jest też odłamek innego orzełka z jakimś innym znaczkiem jakby 2 literki może R i T tak więc bylibyśmy radzi dowiedziec się możliwie jak najwięcej o tym znalezisku. Cenne beda każde informacje Pozdrawiam! :)

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
polecam dobrą stronkę która wszystko (mam nadzieję) wyjaśni:
http://www.kaisersbunker.com/pt/pickelhaube.htm
pozdrawiam!
Napisano
AJJJ! Na waciki nie starczy.
Myślę,że do 100zł za takie sztuki,z takimi uszkodzeniami.
Wypalone lub wyrwane miejsca po mocowaniach praktycznie nie do naprawy.
Pozdrawiam
Napisano
OK dzięki raczej jednak nie sprzedam to są cacka, które wykopałam będąc pierwszy raz na wykrywce i pierwszy raz biorąc wykrywacz do ręki :) pozdrawiam
Napisano
A tak w ogóle to nie chcę pieniędzy dla siebie za te orzełki tylko zbieram na własny wykrywacz bo nie chcę więcej byc zależna od kolegi żeby ze mną pojechał i mi pożyczał. To troszkę krępujące:(
Napisano
Witam... słuchajcie a nie wiecie może ile takie cacko może być warte? Jakbym chciała je sprzedać razem to ile mogę się spodziewać? Czy ktoś to w ogóle kupi? Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie