raflen Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 Witam wczoraj na carskich pozycjach oprócz 2 klamerek wyskoczyła nabijka bądź pieczęć z numerem 5"i moje pytanie brzmi co to dokładnie jest i do czego służyło z góry dzięki za odpowiedźpozdrawiam - raflen
raflen Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 Witam wczoraj na carskich pozycjach oprócz 2 klamerek wyskoczyła nabijka bądź pieczęć z numerem 5"i moje pytanie brzmi co to dokładnie jest i do czego służyło z góry dzięki za odpowiedźpozdrawiam - raflen
pokemon Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 To ja zamieszam...a czemu Panowie ten wasz numerator ma płaskie tło? Przecież drzewa są okrągłe he,heJeśli do drzewa, powinien mieć inną budowę :-)
Cezar777 Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Wydaje mi sie ze jest to numeretor, jego czesc do nabijania numerow na wycietych drzewach.Znalazlem tez niedawno cos takiego,oczywiscie moge sie mylic,ale na 99%to jest to.
traper6 Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Dorzucę ten brakujący 1%.Jest to część numeratora.Używałem takiego gdy pomagałem ojcu.
Brychczy Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 To moze przy okazji ktos coś napisze na temat tej pieczeci.(np. przetłumaczy na polski) Pozdrawiam
Pytanie
raflen
Witam wczoraj na carskich pozycjach oprócz 2 klamerek wyskoczyła nabijka bądź pieczęć z numerem 5"
i moje pytanie brzmi co to dokładnie jest i do czego służyło
z góry dzięki za odpowiedź
pozdrawiam - raflen
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.