traper6 Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 To jest XIX w. topór ciesielski.Jak jakiś nawiedzony da mu 100 zyla to powinien być happy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Nie załadowało mi i nie wiem dlaczego.Na Alle... militaria wbijcie hasło opór" i sprawdźcie ostatnią pozycję.Może ktoś wrzuci ten link.Tego sprzedawcę to chyba Bóg opuścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 http://www.allegro.pl/item188766745_unikalny_topor_z_xvi_xvii_wieku_sygn_slowiansk.htmlTo ten rarytaś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Bingo !!! Oto mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 jaki topór takie okładziny :)http://www.allegro.pl/item189132648_rekojesc_oryginalne_okladziny_kompletna.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Nie mam nic przeciwko aby pokasztanić na moim wątku,chyba że surowa ręka Bociana opadnie (przypi...) w klawisz Delte. :DMoim zdaniem na Alle.. powinien być założony osobny wątek Kopie i repliki" i niech producenci tam wystawiają swoje unikalne eksponaty".Jeżeli nie jesteś pewny co do autentyczności danego przedmiotu to również go wrzucaj do tego działu.Wyemilinowało by takie totalne zaśmiecenie działu militaria (i nie tylko tego działu).A osobę która świadomie wystawiła kopię jako orginał,pociągnąć do odpowiedzialniści karnej za celowe oszustwo w celu uzyskania korzyści materialnej itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.