Skocz do zawartości

Mapy WIG 1:25 000

Maniek7_2006

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Czy posiada ktoś mapy w skali 1:25 000, okolic Góry Kalwarii??? Mogą być polskie lub niemieckie.
Szukałem na Archiwum WIG, ale nie znalazłem takowej.
Z góry dziękuję.

Pozdrawiam Serdecznie!
Napisano
Wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi, Góry Kalwarii nie zdążono przed wojną objąć arkuszami 1:25000.
Napisano
Witam.tak się składa że mieszkam w tej okolicy i już drążyłem ten temat,jedyne informacje uzyskałem od ludności zamieszkałej na tych terenach,co gdzie kiedy było.
Napisano
połowe GK od strony konstancina masz na fotkach lotniczych w internecie. koncza sie w polowie muru na wyszynskiego. to zawalista rozdzielczosc nawet bunkra sie dopatrzysz. druga czesc jest na google. pamietaj ze to byłajednistka wiec teren został potraktoewany po macoszemu podczas fotografowania, niedaleko w Tomicach była jednosta rakietowa.. teren jest pofotgrafowany a le nawet sladu nie zobaczysz budynków ukrytych w lesie.. tak to schowali. pieknie widzac wyspe berezy i czersk na fotach lotniczych.w sumie z wyjatkiem czesci miasta całosc jest w wys rozdzielczosci zdjeciach dostepna na necie
Napisano
ano własnie.... nikt nie wie.. a ja przypadkiem w penym niejscu 4 km od GK znalzłem (bez wykrywacza, bo wystawała z łaki) łuske od działa niemickigo haubicy 75 mm z I wojny. musze sprawdzic ten teren piszczałka. moze to przypadek a moze to to miejsce

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie