Bocian Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Poniżej parę fragmentów z radosnej twórczości naszych użytkowników.Są to teksty które wpisano w okienku komunikatora zamiast standardowych komend :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 jestem zalogowany,znam swoje haslo i za zadna cholere nie moge ani dodac nowego tematu ani dopisywac swoj komentarz do juz istniejacych.Mozna dostac pomieszania zmyslow!Pisuje na roznych forach ale nigdzie nie ma takich problemow jak tu.Co robic zeby to to dzialalo?????????????????????????????" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 gdzie mam wkleric /dodaj 362462 , zeby sledzic watek?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 czescp;czescjestes tagze przeciwko autostrady???????[-cenzura-] sieczesc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 lista/usunjechac do strzelnicy pasternik ze skawinyjak dojechac ze skawiny do strzelnicy pasternikpasternikhelp pasternikdodaj 353425:] " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Cześć. na portalu odkrywca .pl znalazłem Twoje namiary i w związku z tym mam pytanie: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 To już ja piszę Bocian trener III kategoriiJak widać ta forma powiadamiania cieszy się olbrzymim powodzeniem, do dzisiaj zostało dodane przez użytkowników prawie 1500 wątków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Kochają nas również automaty jak widać:Ta wiadomość została wysłana do Ciebie AUTOMATYCZNIE!Nie mam Cię na liście kontaktów i dlatego aby ze mną pogadać musisz wpisać hasło - wyraz zbudowany z pierwszych liter każdego wyrazu, ze zdania"Litwo, ojczyzno moja, ty jesteś jak zdrowie(wielkość liter nie ma znaczenia)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Komenda wydana chyba przez naszego wielbiciela :)< cisza >< serducho > Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 08:40 26-04-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 Kolejny kwiatek o kur... mac, jak to nie posiadamy, Bocian, coś się grzmoci, temat istnieje a go nie dodaje... widać mam pecha :]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 siemkachciałbym otrzymać linka do fotek lub fotki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 czescjestes tamjak bedziesz odpisz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Sorki Bocian że się wcinam w Twój wątek ale moze mi to wybaczysz.Też z GG.Pozdrawiam A tu linek.http://www.gigante.pl/?akcja=humor_rozmowa_gg_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Bociek poprostu narod Cie lubi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Ktoś wydał bootowi komendęA kuku":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Przy okazji tego wątku nastąpił wysyp dziwnych treści w naszym Odkrywcowym komunikatorze.Informacja: nie czytam wszystkich tekstów z boota, nie wszystkie zamieszczam i nie wszystkie będę zamieszać więc Panowie nie korespondujcie tam ze mną jak i nie wklejajcie tam kawałów bo ich tutaj nie przeniosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Zaczyna się robić dziwnie :)co robisz w sobote albo niedziele" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Nawet się nie zastanawiaj. Idź na tą randkę z zastrzeżeniem że nie płacisz rachunków i baw się dobrze ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 i nie pij jarzębiaku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Kolejna wydana komenda :)polang katapulta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Monolog: siemka chciałbym otrzymać linka do fotek lub fotki czesc jestes tam jak bedziesz odpisz ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 A kuku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Tekst zagadkasiema ja z www.odkrywca.pl Artur" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Tekst tendencyjnysiema Bocian, i tak wiem, że to przeczytaszjak sie stawia takie boty?gg? odpisz :P pa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Tekst wesoły Przeprowadziłem właśnie dysocjacje jonową chlorku sodu w podwyższonej temperaturze w rozpuszczalniku polarnym.że co [cenzura]? posoliłem wode na makaron ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.