pablcbr Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 DKW KS lub SB 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 SIEDZENIE PAGUSA super stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Bagnety mauser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2007 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2007 ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Ładna ta rama do DKW-ki – a to ostatnie to co to jest? Leżak? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2007 to ostatnie to łóżko poloweDkw stała na złomie i kupiłem po cenie złomu, też mi sie spodobała od razu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Super że uratowąłes sprzęta od niechybnej śmierci w hucie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 karnister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 zastosowanie ma nadal ale troche inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 na rózne śróby itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 20 Maj 2007 Autor Share Napisano 20 Maj 2007 bańka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Fajne fanty! Aczkolwiek bańka jest powojenna :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2007 dzisiejsza zdobycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2007 I miała też śliczny silnik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Witam Z tymi motorkami to podniosłeś mi ciśnienie;))))Bardzo piękne)))Oby tak dalej i co będziesz robił z tymi motorkami;))))Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2007 Zmotorkami SHL do ludzi idzie na dniach, niestety ale ciągle tej kasy brak choc myslałem zeby sobie zostawić, tymbardziej ze silnik chyba nominał. DKW to trafiłem jakieś 6 lat temu ale mam do niej sentyment mimo ze juz dawno u ludzi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 ŻAKA też miałem w kolekcji mojej skromnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 IŻ 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 Skrzydlaty koń PEGAZ , pamietam jak mnie mama małego nim woziła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitan2 Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Ja na razie z racji wieku, mogę bawic się tylko motorowerami, odbudowałem już Jawe 50 model 20 teraz pracuje nad Simsonem Sr 2 , w przyszłości pobawię się czymś większy, szkoda że u mnie na złomie tak rzadko się do nich części trafiają, ale gośc ze złomowiska twierdzi że ma zaklepanego kolekcjonera a za dwa dni motorek jedzie do huty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 19 Luty 2008 Autor Share Napisano 19 Luty 2008 Magiel troche niekompletny ale jaki stary i fajny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 20 Luty 2008 Autor Share Napisano 20 Luty 2008 Jak myslicie co lepsze ZIŁ- a czy Star 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 w teren Ził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.