Początkujący Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 Witam wszystkich!Mam problem w wybraniu pierwszego detektora w cenie 600 zł.Co będzie leprze w szukaniu monet,odznaczeń,nieśmiertelników i innych takich rzeczy ace 150 czy któryś z bounyt huntrer?Osobiście bardzej przekonyje mnie hounty hunter bo posiada sąde 25 cm i wygląda mniej zabawkowo od ace.Procze o pomoc w wyborze wykrywacza. Jeśli miałbym wybrać z pośród bounty hunter to który?Fast Tracker,Quick Silver czy Tracker IV.Pozdrawiam początkujący :-)
karpik Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Dziwią mnie teksty w stylu zabawkowy wygląd", dziwny kolor". Czy to konkurs miss? Ace jest ergonomiczny, dobrze wykonany, prosty w obsłudze, świetny na monety i większy kolor. Lepszego za tą cenę nie ma.Pozdrawiam początkujący.
Darek419 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 ACE jest na pewno bardziej solidnie wykonany t.j wtyczka,motylek,lepsze materiały.BH nie jest zły,ale jest bardzo delikatny i podatny na uszkodzenia,niestety wiem cos na ten temat sporo zużyłem do naprawy -POXYLINY-pozdro.
k-szela Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Również polecę ACE 150 prosty, trwały i ergonomiczny ( zasilanie AA x 4, a nie 2x9 V ). ( wtyczka cewki tak jak w drogich konstrukcjach przykręcana, a nie jak w BH gdzie jest wtyczka jak w magnetofonie z epoki PRLu ) BH nie jest do końca taki zły, i są gorsze wykrywki. ( Oczywiście biorąc minimum model BH Tracker IV , BH ma też całkiem dobre konstrukcje ale zawsze będzie to delikatny sprzęt z delikatnymi ceweczkami.
Zwierzu Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 karpikTo nie konkurs mis ale tydzien temu kopałem w lesie z gościem co pracuje na ACE 250.Widziałem go ze 100 metrów o ten kolorek.A w miejscach że tak sie wyraże z aktywnymi służbami lesnymi" ta wykrywka jest conajmniej nie na miejscu....PozdrawiamZwierz
karpik Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Jak masz problemy z aktywnymi służbami lesnymi" to zastosuj patent Gerard_w- jak sie chodzi po polu to kolor nie przeszkadza :) a jak idę do lasu to zrobiłem sobie pokrowiec na elektronikę i podłokietnik :) czasem sie boje że mnie ktoś ze snajperem pomyli :D" Więc i tak i tak źle? Może bezpieczniejsze miejscówki;)
karpik Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Sorka. A może lepiej, żeby wyglądał jak zabawka? Łatwiej się z zabawki wytłumaczyć?
zielaa Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 cześć kup Garreta czarny spray i po kłopocie pozdro :}
Początkujący Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Napisano 14 Kwiecień 2007 Dziękuje za pomoc i takie szybkie odpowiedzi.Kupie garretta jeszcze w tym miesiącu i podziele się z Wami moimi wrażeniami z użytkowania.Pozdrawiam początkujący.
Początkujący Napisano 16 Kwiecień 2007 Autor Napisano 16 Kwiecień 2007 A i mam jeszcze jedno pytanie, czy garrett ace150 ma więkrzy zasięg od bounty hunterów?
Zwierzu Napisano 16 Kwiecień 2007 Napisano 16 Kwiecień 2007 Wykrywacze BH mają lepszy zasieg(większa cewka) ale tylko od modelu Lone Star w góre(Qick Draw II.Sharp Shoter,Land Star)PozdrawiamZwierz
PUMA1 Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Witam miałeł Ace 250 i był bardzo dobry na monetki i miałem Bonty Huntera 4 kilka lat temu tez spisywał się bardzo dobrze na monetki miałem go około 2 lat i nie miałem z nim zadnych problemów i zadnych uszkodzeń w bounty Hunter Tracker 4 nie wystąpiły .
Początkujący Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Napisano 18 Kwiecień 2007 Mam ostatnie pytanie do posiadaczy bounty hunterów.Jaką długość ma wysięgnik (nie wiem czy dobrze to określiłem)w ace jest 130cm.Jest to dla mnie warzne bo jestem wysoki
Zwierzu Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Mam 186 cm. i wysięgnik jest o.k.Ale pracuje na ostatnim zatrzasku :)PozdrawiamZwierz
axelxxl Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Ace na kolor jest ok ale na moj gust płytkawy. Ale monetki z regóły leżą płytko. Przede wszystkim działa w nim dyskryminacja. Pozdrawiam
hp640c Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 ja przesiadlem sie zbounty na ace 250zdecydowanie ace jest lepszybounty nie bierze najfajniejszych fantow
Początkujący Napisano 15 Maj 2007 Autor Napisano 15 Maj 2007 Witam ponownieMam następny dylemat.Pojawił się discovery 1100 w tej samej cenie co ace 150. I mam pytanie który leprzy?
karpik Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 Miałeś kupić w tamtym miesiącu:)Normalnie chyba zajmę się dystrybutorką ace garreta;) W tej firmie tylko ace ma dobry stosunek ceny do osiągów i funcjonalności.Pozdro:)
Początkujący Napisano 15 Maj 2007 Autor Napisano 15 Maj 2007 Miałem ale były niespodziewane wydatki:)A czy wogóle ktoś ma ten wykrywacz?
Darek419 Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 discovery 1100 jest chyba z tej samej stajni co bh.pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.