Skocz do zawartości

ACE150 czy bounty hunter....?

Początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich!
Mam problem w wybraniu pierwszego detektora w cenie 600 zł.Co będzie leprze w szukaniu monet,odznaczeń,nieśmiertelników i innych takich rzeczy ace 150 czy któryś z bounyt huntrer?
Osobiście bardzej przekonyje mnie hounty hunter bo posiada sąde 25 cm i wygląda mniej zabawkowo od ace.Procze o pomoc w wyborze wykrywacza.
Jeśli miałbym wybrać z pośród bounty hunter to który?
Fast Tracker,Quick Silver czy Tracker IV.
Pozdrawiam początkujący :-)
Napisano
Dziwią mnie teksty w stylu zabawkowy wygląd", dziwny kolor". Czy to konkurs miss? Ace jest ergonomiczny, dobrze wykonany, prosty w obsłudze, świetny na monety i większy kolor. Lepszego za tą cenę nie ma.
Pozdrawiam początkujący.
Napisano
ACE jest na pewno bardziej solidnie wykonany t.j wtyczka,motylek,lepsze materiały.BH nie jest zły,ale jest bardzo delikatny i podatny na uszkodzenia,niestety wiem cos na ten temat sporo zużyłem do naprawy -POXYLINY-pozdro.
Napisano
Również polecę ACE 150 prosty, trwały i ergonomiczny ( zasilanie AA x 4, a nie 2x9 V ). ( wtyczka cewki tak jak w drogich konstrukcjach przykręcana, a nie jak w BH gdzie jest wtyczka jak w magnetofonie z epoki PRLu ) BH nie jest do końca taki zły, i są gorsze wykrywki. ( Oczywiście biorąc minimum model BH Tracker IV , BH ma też całkiem dobre konstrukcje ale zawsze będzie to delikatny sprzęt z delikatnymi ceweczkami.
Napisano
karpik
To nie konkurs mis ale tydzien temu kopałem w lesie z gościem co pracuje na ACE 250.Widziałem go ze 100 metrów o ten kolorek.A w miejscach że tak sie wyraże z aktywnymi służbami lesnymi" ta wykrywka jest conajmniej nie na miejscu....
Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
Jak masz problemy z aktywnymi służbami lesnymi" to zastosuj patent Gerard_w- jak sie chodzi po polu to kolor nie przeszkadza :) a jak idę do lasu to zrobiłem sobie pokrowiec na elektronikę i podłokietnik :) czasem sie boje że mnie ktoś ze snajperem pomyli :D"
Więc i tak i tak źle? Może bezpieczniejsze miejscówki;)
Napisano
Witam miałeł Ace 250 i był bardzo dobry na monetki i miałem Bonty Huntera 4 kilka lat temu tez spisywał się bardzo dobrze na monetki miałem go około 2 lat i nie miałem z nim zadnych problemów i zadnych uszkodzeń w bounty Hunter Tracker 4 nie wystąpiły .
Napisano
Ace na kolor jest ok ale na moj gust płytkawy. Ale monetki z regóły leżą płytko. Przede wszystkim działa w nim dyskryminacja. Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Napisano
ja przesiadlem sie zbounty na ace 250
zdecydowanie ace jest lepszy
bounty nie bierze najfajniejszych fantow
  • 2 weeks later...
Napisano
Miałeś kupić w tamtym miesiącu:)
Normalnie chyba zajmę się dystrybutorką ace garreta;)
W tej firmie tylko ace ma dobry stosunek ceny do osiągów i funcjonalności.
Pozdro:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie