rudolf Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 Te dwa z lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 Te wycyganiłem za symboliczny trunek od skacowanego gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Te były w skrzynce narzędziowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Wypiaskowane i zagruntowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 To trafilem jakies 4 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 niem. - Deutsches Schutzwall-Ehrenzeichen.**pozdr. Catadero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Wiem za co przyznawali to odznaczenie dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Wygląda jak zamek,może wie ktoś od czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 jest to zamek od PPSz wz41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Dzieki egon to faktycznie zamek od ppsz. nie pomyslal bym,że ppsz ma takiego wielkiego kulfona ,no ale niema co sie dziwic ruskie to balszoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 http://softland.com.pl/aerojac/aaa/ppsz/ppsz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Dzisiaj byłam w terenie bez wykrywki na takich łowach, myślę że można je nazwać też znaleziskiem ,ale z innej beczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Dla poszukiwaczy las zawsze jest hojny ,może nie na tym forum,ale na pewno chodzący z wykrywką by tego nie zostawili.Pomyślałem sobie jaka szkoda,że nie rosną tak fanty jak grzyby po deszczu :-)Ciekaw jestem czy jeżeli znajdujecie takie fanty to je zabieracie czy odrzucacie na złom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 rudolf, zamek do pepeszki musi być taki masywny, ponieważ ryglowanie komory nabojowej odbywało się właśnie masą zamka. A jest to najprostrzy sposób ryglowania, dlatego tak popularny w starszych pistoletach maszynowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Rudolf, co zrobisz z radiostacją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Wszystko pojechało prosto z lasu do kumpla na wymiankę,nie miałem ochoty się tym bawić, wszystko było potraktowane siekierą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 te metalowe trojkaciki to podobno do mocowania poszycia na szybowcach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 To chyba jednak okulary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.