siwyr Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 no wiem że nie można szybko wszystkiego nareperowac poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Może coś bliżej o co chodzi??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 a może ja ci nareperuje ?-chodzi ci o fotki których nie mogłeś wstawić ?-to daj na priva to ci wstawie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 To mi przypomina kawał jak gość żalił się temu na górze że nie ma szczęścia i nigdy nic jeszcze nie wygrał za to jego sąsiad to ciągle coś wygrywa. No i żali się i żali, w końcu góra" lekko zirytowana zagrzmiała: daj mi szanse chłopie i w końcu zagraj" :)siwyr - jak nie napiszesz z czym masz problem to nie będziemy mogli Ci pomóc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 tez bym poczekal ,ale chyba wyjade w Bieszczady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 a ja ide w kimę, szczałka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Fajne z was chłopaki się nareperowało.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2007 prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.