Luskownik Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam wszystkich Na wstepie chcialem zaznaczyc iz jestem bardzo poczatkujacym poszukiwaczem i chce zasiegnac porady ludzi ktorzy sie na tym znaja.Chce kupic wykrywacz mam nawet dwa na celowniku tylko chce sie dowiedziec jaki szanse i co moge znalesc przy uzyciu takiego http://allegro.pl/item182597948_wykrywacz_metalu_bounty_hunter_pioneer_vlf_fv.htmllub takiego http://allegro.pl/item182882332_wykrywacz_metalu_bounty_hunter_junior_super_zabawa.htmlwykrywacza Prosze i z gory dziekuje za kazda pomoc Pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam :) Wyglądają dość ciekawie:) Prawie jak profesjonalne?Drogi kolego:)ps.Poszukaj czegoś innego,jeśli nie interesują Cię tylko kapsle:)pozdrawiam
Luskownik Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 A moze pan cos zaproponowac w tej cenie albo tak do 400 zl??Bo wie pan budzed lichy a checi wielkie Pozdrawiam
Vis 35 Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Według mnie to lepiej poczekać trochę dozbierać kase i kupić coś porządnego porozmawiaj z dziadkami, ciotkami trochę grosza dorzucą i kupisz coś lepszego np. HS3 za około 850 zł a jak nie nowy to zawsze możesz odkupić będzie taniej
ARKADIO.IE Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam :) Po pierwsze nie pan,proszę Cię,ok Jesli chodzi o kolor ,to lepiej będzie zacząć np.ACE 150?250?wiem że cena ,ale lepiej dołożyć ,niż wtopić:) A jeśli chodzi o militerkę,to można się zastanowić,jest tego dość sporo.np HSpozdrawiam
Luskownik Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 A co sadzicie o tym http://www.allegro.pl/item183995270__najtaniej_wykrywacz_md_3006_vlf_nowy_gwar_f_vat.htmlJak na moje oko i kieszen jest dobry Pozdro
karpik Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Załóż okulary i wstymaj kieszeń;)! Poczytaj trochę o MD-wykrywkach na forum. Nie napisałeś czego chcesz szukać, jeżeli koloru to kol. ARKADIO napisał co najlepsze na początek(i nie tylko) jeżeli militerki to też napisał:)Pozdro.
ARKADIO.IE Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam :) Karpik,:) czy nie jakaś plaga z tymi MD-kami?pozdro Jest na samym dole wyszukiwarka,proszę czasem tą obcyje:) pomęczyć:)pozdrawiam
Luskownik Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 ARKADIO.IEZ tym bardzo dobrze to tak na powaznie??Glownie interesuje mnie militarka ale do militarki zaliczaja sie rowniez metale kolorowe...Pozdro
ARKADIO.IE Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam :) Powiem tak ;każdy- Md -odpada na 100% HS-3 na militarkę 100% ,ale nie na kolor,przynajmniej nie dla początkującego,bo ...się zawiedziesz :) Nastepnie ;Aby nie było niedomówień militarka kolorowa, jak dla mnie to np; Bagnet,nieśmiertelnik.Ale nie guzik:)MD -może i da się tym jakoś chodzić,ale tylko chodzić.Jeśli Cię interesuje militarka ,na początek jak wielu ludzi , na forum wypowiada się na temat np; Solarisa,HS-3 i wielu innych,ale co za tym idzie i cenowo troszkę w górę,bo to jest sprawdzone,i nie znaczy to ,że tobie to przypasi.Nikt na forum nie podejmie decyzij za Ciebie,może tylko Cię uchronić od wywalenia kasy w błoto.(Po to jest:)Ja natomiast też wtopiłem, nie pytałem na forum ,bo to było bardzo dawno temu:( Ale jestem pewien ,że pośpiech nie jest wskazany,przy kupnie pierwszego wykrywacza.Ps.Daj sobie czas,poczytaj posty,oferty sprzedaży,pewnie się coś trafi.:)pozdrawiam
Shizo Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 zgodzę sie z Tobą ARKADIO.IE też na początku miałem kupić szmelc(MD) ale jak poczytałem forum i posłuchałem się rad profesjonalistów to kupiłem HS3 i jestem z niego bardzo zadowolony.Hs3 drożysz był i też musiałem dozbierać ale się opłacało troszeczkę poczekać:))pozdrawiam Shizo
pokemon Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Koledzy rozwińcie temat szmelcu MD". Co z nim jest nie tak? Czy to nie jakieś stereotypy? Chodzi o zasięg? Niedopracowaną dyskryminację? Ktoś miał styczność z MD i może coś na ten temat rzeczowego powiedzieć?
nikt Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Wykrywacze MD są Made in China " .Jak wyszystko tej produkcji ma WSZELKIE możliwe wady jakie może mieć wykrywacz metali.Sprawdziłem osobiście na White'so-podobnym" wyrobie z tego kraju. pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.