PATRON Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 witam, Lemeryt, po pierwsze gratuluję zapału do pracy i chęci , oraz podziwiam waszą pracę .jednak jestem złych myśli a propo tego jak będzie ta wanienka wyglądała po kilku miesiącach tej konserwacji.czyszczenie szczotką drucianą nie daje efektu usunięcia rdzy w sensie całkowitym, jeśli już stan nie pozwalał na użycie innej metody, to już konieczne jest użycie jakiegoś środka wiążącego rdzę pozostała po szczotkowaniu ( np polrust) i dopiero potem malowanie na tak przygotowaną powierzchnię farbami podkładowymi. Obawiam się że po nie długim czasie pod minią" pojwią ci się wtórne ogniska korozji czyli purchle....Jeśli uznasz za stosowne to weż pod uwagę moje słowa. jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam. gdyby jakieś szczegóły to na priv ( granada@pompy.pl)pzdr PATRON - FWP
Lemeryt Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Koledzy,PATRON,Krystian-szabla,Woodhaven - dzieki. Mam nadzieję że dzięki waszej pomocy na bazie tego wątku powstanie małe kompendium wiedzy o RSO. Zachęcam raz jeszcze do wklejania zdjęć.PATRON wysłałem ci e-mailPozdrawiamLemeryt
darmatt Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Lemeryt - jesteś człowiekiem czynu a takich ostatnio jak na lekarstwo ;)
Lemeryt Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 Witam.Dzięki Pitersowi zdobyłem sporo materiałów o RSO. Wklejam kilka zdjęć od Niego.
Lemeryt Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 Ten z poprzedniego zdjęcia zgubił gdzieś prawą gąsienicę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.