Kazik.S Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Napisano 3 Kwiecień 2007 Wczoraj mój sąsiad robił porządki w komurce. Było tam to, tylko Co to jest? z boku ma dwie aluminiowe tabliczki na których są jakieś aluminiowe napisy.
fiku Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 też go zauważyłem i bardzo mnie ciekawi na co ktos ten telefon przerobił
fiku Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Kiedyś to był telefon polowy ale chyba przeszedł kilka przeróbek. Daj więcej fotek to może ustlimy co on za jeden. Klucz brzęczyka przypomina polski.
Kazik.S Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Napisano 4 Kwiecień 2007 Porobię trochę zbliżeń. Narazie zamieszczam zdjęcie śmieci które z tej komórki wypłynęły. Na godzinie 10 są bebechy jakiegoś starego telefonu.
daniel-m Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 obok tej skrzynki lezy cos co przypomina kondensator uzywany do strojenia obwodow odbiorczych/nadawczych...
Pytanie
Kazik.S
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.