Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Wątek przymiera czas go ożywić.Troche butelek po wczorajszym grilu pękło. Prezentowane są oczywiście puste. Te zapełnione czekają na swoją kolej.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Zmagania w terenie po upojnym grilu. :0 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Jesteśmy twardzi i kopiemy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Wkońcu coś drgneło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Cuż nam pozostało jak ryć dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Mamy gada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Szkoda że nie mieliśmy w domu takiego słoika żeby go ukisić w nim. Byłby w sam raz na zagryche dla niechcianych gości. A tak dalej gnije w ziemi i rzecz jasna przybiera na wadze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Cześć IgorDzisiaj i jutro pracuję na II zmianę.Na necie jestem do godz.13 i po godz.0.30.Odezwij się do mnie na GG.PILNE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Czy ten pocisk co wytargałes to nie przypadkiem przeciwbetonowa rosyjska 152-ka?Sądząc po rozmiarach to chyba to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2007 A ktory to filar ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 no znow bylem chwile w nysie niedawno i znow niesmiertelniczki tym razem 5 i jedna poloweczka + mina pp + puszka od granatu recznego i troche drobnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 29 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2007 Fajnie,extra...a gdzie fotki ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 A pamiętasz Kindzal tą skrzynkę z odznakami w Nysie ??Szkoda że fotek nie zrobiliśmy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 dam fotki jak tylko bede miec dostep do cyfroweczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Tak grove3 ile to zdjec sie niezrobilo,bo cyfrowek jeszcze niebylo...tymczasem czekamy,czekamy na te fotki krystiana-szabli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wnusio Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 mam tak samo wykonany kieliszek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Niejeden ma takie kieliszki,bo na froncie pijanstwo sie szerzylo i to nietylko u sovjetow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 http://img236.imageshack.us/my.php?image=img4664xh6.jpgoto foteczki , fanty jeszcze nie czyszczone tylko przeplukane . jedna blaszka poszla do kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2007 No teraz moge powiedziec,ze fajne blaszki ci sie trafily, a moglbys zdradzic jaki kierunek Nysy :polnoc,poludnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiok Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 A powiedzcie mi szczerze, kopiecie w Nysie czy w okolicach? Ja ostatnio babram się po okolicach Charbielina, ale tylko łuski....Przy okazji to okopy koło jeziora (Otmuchowska jak pamiętam) kiedyś na szybkiego przeleciałem i znalazłem kilka kilogramów łusek, jednak nic poza tym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 polnoc . na otmuchowskiej to faktycznie tylko luski ale czasem cosik ciekawnego tam mozna wyciagnac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiok Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Dlatego byłem tam tylko 2 razy:)Teraz po prostu mam pewną trasę i zwiedzam wszytkie lasy wzdłuż niej...Jednego dnia nie trafię nawet na okop, nie mówiąc o łusce czy monecie, a innego na kilogramy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2007 Poligon Panowie, poligon,bo juz wkrotce domy beda tam staly ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.