Skocz do zawartości

Nysa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Grove3
Nie odpisywałem bo nie było mnie w kraju i Forum śledziłem z partyzanta".
Nie wiem czym Cię ubodłem że zwracasz się do mnie takimi słowami.
Chcesz mi dać namiar na gruby miedziany kabel.Serdeczne dzięki,ale o który Ci chodzi ? Domyślam się że jesteśmy sąsiadami" więc znasz rejony.A więc pod cegielnią w Neunz (Niwnica),następna cegielnia w Seiffersdorf (Jaszów),czy też Ci chodzi o te 2 na lotnisku pod Brzegiem ?
A tak właściwie to te info zatrzymaj dla siebie.Jak rodzice obetną Ci kieszonkowe to będzie jak znalazł".

No jeżeli w promieniu 3000 km ludzie są sąsiadami to tak .
Ale tereny znam i myślę że kabel dla ciebie będzie niezłym raryt5asembo to ty się podniecasz materialną wartością .
Dalej mi się nie chce komentować dowcipny gostek z ciebie
Myślę że już wystarczy tego przekrzykiwania a kiedyś może jak się spotkamy wszyscy gdzieś w okolicy to myślę że będziesz mógł zobaczyć fanty osób które tutaj piszą i są z tego rejonu a gwarantuję że edziesz miał problemy ze szczęką . Państwo policyjne nie pozwala na pokazywanie publiczne .Chociaż ja mieszkam w takim kraju że mi to nie przeszkadza ale po co??
Pozdr

Z jednym się z tobą zgodzę. Państwo policyjne nie pozwala na pokazywanie publiczne".I dlatego tego nie robię,a pucować się przed tobą nie muszę.
Jeżeli twierdzisz że interesuje mnie tylko wartość materialna to się chyba domyślasz że byle g.... nie zbieram i zaskoczyć mnie jest bardzo trudno.Przez 15 lat pracy z wykrywaczem 2 razy opadła mi szczęka na widok trafień znajomych.Ale to masz odemnie na priva.Zakończmy tę niepotrzebną i do niczego nie prowadzącą dyskusję.Pozdrawiam.

XXIII Miedzynarodowy zlot milosnikow eksploracji, odbedzie sie w dniach : 7 - 10 czerwca na II Forcie w Nysie.
Fort II w Nysie znajduje się przy ulicy Orląt Lwowskich.
wiecej na stronie :

http://www.zlot.poszukiwania.pl/index.php

Pozdro
kindzal

• 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie