bosniak Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 ktos pomalował go siwa farba ale widac ze orginalna farba była czarna
bosniak Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Napisano 3 Kwiecień 2007 bardzo dziekuje za pomoc!!!dostałem jeszcze do tego hełmu kompletny skórzany kombinezon czołgisty.czy moze mi ktos podpowiedziec ile to jest warte???
ppp.p Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Witam! Jest to hełm używany przez załogi pojazdów opancerzonych. Piotrek
bosniak Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 ktos pomalował go siwa farba ale widac ze orginalna farba była czarna
bosniak Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 wykonany z tworzywa sztucznego boki i tył skóra słuchawki osłoniete guma z przodu jest cos w rodzaju osłony tez wykonanej ze skóryz góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Czarek Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 tak jest-tworzywowy hełm ochronny dla załóg wozów pancernych i czołgów-używany bardzo krótko w naszej armii i obecnie ceniony i poszukiwany na rynku-dość powiedziec że jak jeszcze rok temu takie hełmy chodziły po 200zł-tak teraz cena podskoczyła do góry że hohohoho(hehe dlatego ciesze się że odpowiednio wcześnie się w niego zaopatrzyłem)hełm występował w 2 odmianach-tej którą Ty masz-a tu taki nie przemalowany ode mnie:http://odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum7/pol_panc.jpgoraz drugiej z wyjmowana pilotką" ze środka-tu taki ale na fotto bez środkowej części:http://odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum16/pancerniak.jpgogólnie bardzo fajny fant-gratulacje:)
bosniak Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 sorki miałem wpisac hełm a wyszło tak jak widac
karpik Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 Milicyjny? Tak się z filmów kojarzy:)Pozdro.
don66 Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 Czerep jest stalowy, czy z tworzywa, ma jakieś znaki, bicia, itp? Skóra wewnątrz jak nówka.
don66 Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 Ma miejsce na słuchawki. Czy ma też gniazdko lub kabelek do interkomu, laryngofon? Milicyjny-policyjny ze słuchawkami, no chyba że jakiś meloman. Mnie to wygląda raczej na jakiegoś pancerniaka. Grzebię w książkach ale nie potrafię w tej chwili zidentyfikowac.
bosniak Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 mi tez to wyglada na pancerniaka z przodu tak jak pisałe ma osłone która tak jak na moje oko ma tłumic uderzeniadodam jeszcze inne fotki ale jutro bo teraz aparatu nie mam.po bokach na czerepie ma trzy otwory wentylacyjne.
tasiu1 Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Witam. Mógłbyś wstawic zdjęcia tego kombinezonu?
bosniak Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 koledzy czy ktos moze mi ocenic ile ten kombinezon jest wart?chce go sprzedac ale nie wiem jaka cene za niego wołaca na aukcje go wystawic nie chcebardzo prosze o pomoc
granat Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 bośniak ...jesteś w posiadaniu zaj..... kompletu na zabutkowy motocykl wrzuć rozmiar
Pytanie
bosniak
ktos pomalował go siwa farba ale widac ze orginalna farba była czarna
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.