Skocz do zawartości

ODDAM W DOBRE RĘCE

Ram

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
z ostatniej chwili! sprzedam tanio 3 bomby lotnicze kazda 500kg! bardzi rzadkie!!!, prosilbym o przyjechanie dzwigiem i starem:) mozliwosc wystawienia na allesro:P
Napisano
niestety w moim przypadku nie wysylam za granice, obawiam sie ze celnicy nie uwierza ze to beczki z piwem:D a jak beda chcieli to sprawdzic na miejscu to zniknie jakies przejscie graniczne:D
Napisano
Żartujecie sobie a tylko patrzeć jak jakis brukowiec napisze że na forum Odrywcy handluje się bronią i materiałami do budowy bomby atomowej. Wyciągną parę zdań z kontekstu i będzie sensacja.
Napisano
dodam że za dodatkową dopłatą dowioze na plecach pociągiem,a do miejscowosci gdzie kolej nie dociera autobusem

a w sumie racja, jak CBesie wpadną to dopiero im się sukcesów nazbiera(wirtualnych..)
Napisano
atyl a poniose tylko koszt przesyłki czy coś sobie jeszcze doliczysz ?? :) a ja oddam w dobre ręce pół pokoju prl-owskiego guwna*

* 24.XI.06 od 14.34 do 14.35
Napisano
siostre stan idealny chyba nowka"
czytając wpisy z forum(ktoś zarzucił parę razy temat-ostatnio o miss word chyba)to raczej nikt nówki nie weźmie- takie to grono poszukiwaczy, ale wrzuć zdjęcie, najlepiej w dziale identyfikacja, hehe
Napisano
a ja mam 2 lotniskowce klasy nimitz + komplet f 14 i reszty samolocikow do tego paru weteranów.
odbiorca ponosi koszty przesyłki :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie