Skocz do zawartości

Lubiany Odkrywca vol. 1 Sprawdz-Zapraszam!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zapraszam serdecznie do wklejania zdjęć swoich znalezisk,dyskusji przeplatanej własnie fotografiami.Zaznaczam-miejsce dla Wszystkich którzy potrafią się zachować taktownie, nie wyśmiewają się z innych i nie myślą tylko o sobie.Zasada dżentelmeńska-nie walimy w siebie błotem,nie wdajemy się w pyskówki i postępujemy zgodnie z zachowaniem zasad regulaminu odkrywcy.Jeśli Zechcecie czasem odezwać się w tym ezimiennym" wątku gdzie wszyscy jesteśmy jednakowi to zapraszam.Zachęcam do stworzenia następnej, drugiej części jeśli ta będzie otwierała się zbyt wolno. Zyczę Wszystkim bez podziału na wiek,płeć,pochodzenie oraz doświadczenie samych sukcesów.Pamiętajmy tylko aby działać zgodnie z etyką o której dosyć sporo pisano na łamach Odkrywcy". Nieoficjalnie Rysiek a w tym wątku gall anonim"

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Cześć. Łobuzie" masz coś z mojego miasta ( Brzeg-Brieg ) oddawaj haha, powiem Ci od czego to jest ( może wiesz ) od ( fortepianu ) Pozdrawiam Krzychu.
P.S. Ja wklejam ostatni fant z marca juz była , ale nie zaraz po wykopaniu tylko czyszczona.

Chwalcie się swoimi ja już powoli odpuszczam bo mam wiele fotek ale już w większości były na forum od strażakwaffe wiec nie ma sensu dawać ich jeszcze raz-ale myślę że jeszcze wrzucę jakiś chłam –pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie