Ryszard Ochucki Napisano 19 Marzec 2007 Autor Share Napisano 19 Marzec 2007 Witam. Zapraszam serdecznie do wklejania zdjęć swoich znalezisk,dyskusji przeplatanej własnie fotografiami.Zaznaczam-miejsce dla Wszystkich którzy potrafią się zachować taktownie, nie wyśmiewają się z innych i nie myślą tylko o sobie.Zasada dżentelmeńska-nie walimy w siebie błotem,nie wdajemy się w pyskówki i postępujemy zgodnie z zachowaniem zasad regulaminu odkrywcy.Jeśli Zechcecie czasem odezwać się w tym ezimiennym" wątku gdzie wszyscy jesteśmy jednakowi to zapraszam.Zachęcam do stworzenia następnej, drugiej części jeśli ta będzie otwierała się zbyt wolno. Zyczę Wszystkim bez podziału na wiek,płeć,pochodzenie oraz doświadczenie samych sukcesów.Pamiętajmy tylko aby działać zgodnie z etyką o której dosyć sporo pisano na łamach Odkrywcy". Nieoficjalnie Rysiek a w tym wątku gall anonim" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 19 Marzec 2007 Autor Share Napisano 19 Marzec 2007 Na dobry początek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Były zawinięte w gazety z 1939 r.-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 w poprzedni piątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Strzemiono-po oczyszczeniu wygląda całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Rysiu widziałem te samowary w Odkrywcy-styczeń 2003.dawaj jakieś nowe zdjęcia-bo jak ja zacznę wklejać wszystkie tylko z tamtego roku to serwer padnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Ergo bibamus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ...a potem życzę wszystkim co najmniej takich fantów z każdego wypadu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 mieszko_1 i o to chodzi wklejaj fotki aż serwer pęknie heheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 R-51 jesteś nie możliwy -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 trafienie z tamtero roku...R51-cieszyć się z takiego trafienia czy płakać? bo stany tragiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Tragiczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 R51 chyba żartujesz zobacz w jakim stanie jest moja – agonia -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 chciałem życzyć fajnych znalezisk (co najmniej takich i to na każdym wyjściu), miało być bez docinek i przywalania sobie nawzajem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Oczywiście że każda odznaka cieszy, niezależnie od stanu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ok-bez urazy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 a to takie łuski i dziurki z celty-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 A tu faktycznie taki chłam hehehe różności –nawet beton z bunkra Hitlera hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 I takie tam fanty widać- tu tą klamrę carską którą tu już gdzieś pokazywałem którą gostek przewiercił w dwóch miejscach –pisze bo żeby na mnie nie było !!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Cześć. Łobuzie" masz coś z mojego miasta ( Brzeg-Brieg ) oddawaj haha, powiem Ci od czego to jest ( może wiesz ) od ( fortepianu ) Pozdrawiam Krzychu.P.S. Ja wklejam ostatni fant z marca juz była , ale nie zaraz po wykopaniu tylko czyszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Chwalcie się swoimi ja już powoli odpuszczam bo mam wiele fotek ale już w większości były na forum od strażakwaffe wiec nie ma sensu dawać ich jeszcze raz-ale myślę że jeszcze wrzucę jakiś chłam –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Nie huk 100 :D ma coś z Brzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 mieszko_1--Przesadzasz napisz do moderatora i to prędko żeby to usunęli !!nie dawaj takich fotek bo będzie dym i możesz mieć kłopoty -pozdro-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.