panzerhrabia Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 witam kolejna podstawa do 30 stki znaleziona u chłopa:)) na zamojszczyznie, przez kolege:)pozdrawiam panzerhrabia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrumiś Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Cos pieknego:) Gratuluje odkrycia.Pozdrawiam Chrumis GH PATRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 moje pierwsze slowa jak zobaczylem O Boze!:D"Gratuluje trafienia:]pzdr.Dawid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boruta Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Chyba trzeba będzie tam chłopów przetrzepać.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra_v Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Niewiarygodne lecz prawdziwe.Szukajcie a znajdziecie?Gratuluje odkrycia.Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shizo Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 świetny fant:) mi mój ojciec opowiadał że jeszcze z 20 lat temu i\\u takiego jednego chłopa na zamojszczyźnie był i mu dziadek pokazywał co ma w stodola a w stodola mial ruskiego maxima ojciec mówił ze w świtnym stanie.Chciałem tam pojechać ale wątpie czy tam będzie bo dziadek juz dawno zmarł:( i nie wiadomo co sie z maximem stałopozdrawiam Shizo Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 maxim pewnie gdzies zakopany bo kto bedzie zglaszac?:)jeszcze posadza o nielegalne posiadanie broni, a tak to syn tego pana znalazl, wziol szpadel i do ogrodka poszedl:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.