panzerhrabia Napisano 15 Marzec 2007 Autor Share Napisano 15 Marzec 2007 witam kolejna podstawa do 30 stki znaleziona u chłopa:)) na zamojszczyznie, przez kolege:)pozdrawiam panzerhrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumiś Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 Cos pieknego:) Gratuluje odkrycia.Pozdrawiam Chrumis GH PATRIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 moje pierwsze slowa jak zobaczylem O Boze!:D"Gratuluje trafienia:]pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 Chyba trzeba będzie tam chłopów przetrzepać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra_v Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 Niewiarygodne lecz prawdziwe.Szukajcie a znajdziecie?Gratuluje odkrycia.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 świetny fant:) mi mój ojciec opowiadał że jeszcze z 20 lat temu i\\u takiego jednego chłopa na zamojszczyźnie był i mu dziadek pokazywał co ma w stodola a w stodola mial ruskiego maxima ojciec mówił ze w świtnym stanie.Chciałem tam pojechać ale wątpie czy tam będzie bo dziadek juz dawno zmarł:( i nie wiadomo co sie z maximem stałopozdrawiam Shizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 maxim pewnie gdzies zakopany bo kto bedzie zglaszac?:)jeszcze posadza o nielegalne posiadanie broni, a tak to syn tego pana znalazl, wziol szpadel i do ogrodka poszedl:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.