okejos Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 rekonstruktorom zapewniamy zapewniamy, posiłki, oraz po 30 szt amunicji na karabin, z możliwością dokupienia.proszę na maila o rejestracje samochodów, gdyż w forcie jest mało miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorsten Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Jakie GRH ostatecznie zgłosiły swój udział w pikniku historycznym i będą na pewno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 http://www.muzeumwp.pl/wydarzenia.php?NID=52ugh, że zacytuję z tej stronki:Oryginalne uzbrojenie i efekty specjalne przeniosą nas do Włoch w rok 1944.W inscenizacji będą uczestniczyć "maskotki Fortu Czerniakowskiego - czołgi T-34 i T-55 Merida."Jakbyśmy dwa takie czołgi mieli, to byśmy se sami te wojne wygrali" :Dpzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Muzeum potrafi napisać;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plush Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Czy w związku z prognozą niesprzyjającej pogody program pikniku może się zmienić? Czy coś na ten temat wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Pozdrowienia, został podany telefon do mnie, nie mam czasu odpisywac na wszystkie pytania. Pogoda? proponuje zadzwonić do Władz Najwyższych;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 pogoda:(((http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=18&y=13&pol_x=356&lang=0&ver=&ikonka=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plush Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 No właśnie o ten deszcz na prognozie ICM mi chodzi :( mam do Wawy prawie 300 km i nie chciałbym żeby na miejscu się okazało że nie ma warunków do inscenizacji, ale jestem dobrej myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Melduje, iż pomimo deszczu Piknik sie odbywa - me niewprawne oko dojrzało załogę T-55 z MWP, drugi czołg T-34 także dymił, sołdatów z Kaliny, iemców" z AA7 i Lisy , troche jankesów, tłum małolatów probujących dobić" komputery z pewną grą, jakiś grill ,.... a jest jeszcze Peugeot wz.18 i chłopaki z Cytadeli , jak zwykle nienagannie umunurowani oraz kilku Powstańców Warszawskich ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 http://www.poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=785 - pierwsze fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Drożdżu.. dzieki :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Okejos ps. Tomcio Czereśniak" :)))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 o własnie............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 O teraz lepiej :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Fajny powojenny orzełek - ktoś od Was jeszcze potrzebuje do rekonstrukcji kościuszkowców? Mam taki, i jak potrzebujecie, to mogę odstąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 a jak sie sam zgłosze to mi tez wyłacisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 a czy ja napisałem, że ja płacę :)))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 meskul dlaczego twierdzisz ze ja odtwarzam Kosciuszkowca???? te czołgi były w polsiej armii do lat 60 tych.a pozatym w niemeickim czrnym bym chyba bardziej nie pasował, nawet z kuricą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Sorry, to brązowe sukno rogatywki mnie zmyliło - myślałem, że ktoś ambitnie zrekonstruował radziecki kawowe" sukno niektórych kościuszkowskich mundurów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leowawa Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 http://foto.onet.pl/5t9ww,wo9opwpgy8w0,u.htmlGaleria kolegi z grupy.http://foto.onet.pl/5t9ww,u.htmla tu inne ciekawe galerie z poprzednich imprez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Chciałbym podziekować wszystkim rekonstruktorom (w szczególności Rafałowi za scenariusz inscenizacji) za udział w imprezie, wyszła (pomimo 2 ulew) naprawdę nieźle. Dziękujemy załodze Fortu za okazaną pomoc i wielki wkład pracy, naszym ratownikom i wszelkim naszym znajomym. Szkoda, że nie moglismy słuchać radia Kampus, przez cały dzień nadawali w sposób fenomenalny o Pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fbatekb Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Krótko:Kiełbaski małe i nieco drogie,piwko jakieś ciepłe a nie przyjemnie chłodne,pogoda - burza, deszcz, słońce na raz,brak koszy na śmieci.Bez rewelacji ale sympatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietoperz677 Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 zdjęcia - Kaliny są tutaj :http://www.militarni.pl/?lang=1&cat=235&galeria=506mamy sporo fotek z inscenizacji i z samego pikniku - za chwilunie" pojawią sie na militarnych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 W imieniu moich kolegów i swoim własnym, chciałbym w tym miejscu bardzo serdecznie podziękować Organizatorom III Pikniku Historycznego w Forcie Czerniakowskim, za możliwość udziału naszej grupy w imprezie oraz wsparcie logistyczne okazane nam przy przygotowywaniu dioramy.PozdrawiamMichał KarpińskiHindusGRH 130.Panzer-Lehr-DivisionP.S. W załączeniu zamieszczam link do galerii zdjęć naszej sobotniej ekspozycji:http://gorce.fotosik.pl/albumy/216037.html#e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.