tottek Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Witam! Proszę szanownych kolegów o pomoc w ustaleniu co to za tabliczka. Wymiary 8,2cm x 5,7cm. Wykonana najprawdopodobniej z mosiądzu. Serdeczne pozdro!
tottek Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Witam! Proszę szanownych kolegów o pomoc w ustaleniu co to za tabliczka. Wymiary 8,2cm x 5,7cm. Wykonana najprawdopodobniej z mosiądzu. Serdeczne pozdro!
bianiaczu Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Witam Tottku . Tabliczka jest najprawdopodobniej rowerowa , lub ewentualnie dorozka ,wóz konny . Czy byla by mozliwosc jej odkupienia ? Jestem kolekcjonerem tablic rejestracyjnych - bianiaczu@wp.pl
tottek Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 A oto kolejna tabliczka z czasów II wojny. Też chyba od jakiegoś jednośladu. Niestety nie mam pojęcia od jakiego, może ktoś pomoże?Co do Kosowa to jest takich miejscowości w Polsce kilka. Ja znalazłem Kosów Lacki(czyli polski)na terenach wschodnich. Pozdrawiam!
kopijnik2 Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Kosów Poleskihttp://rzecz-pospolita.com/kosowpol0.php3Ja znalazłem Kosów Lacki(czyli polski)na terenach wschodnich. to nie ten...
Pytanie
tottek
Witam!
Proszę szanownych kolegów o pomoc w ustaleniu co to za tabliczka. Wymiary 8,2cm x 5,7cm. Wykonana najprawdopodobniej z mosiądzu. Serdeczne pozdro!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.