RayanPeter Napisano 10 Marzec 2007 Autor Share Napisano 10 Marzec 2007 Na początku chce wszystkich przywitać!!!Jestem nowy i czesto sledze wasze postepy:)))Moje poszukianie prowadze dopiero od roku wiec nie moge sie pochwalic niczym wielkim. ( do penego momentu )Moje pytanie dotyczy czołgu.Namierzyłem czołg zatopiony w stawie ( bagnie ) wielkosci 900 m2 Obiekt nie jest uszkodzony przez pocisk ( zatonał w zimie przy przeprawie) Dno jest mulaste, obiekt siedzi w szlamie, przykryty 1-1,5 m wody.Nie moge ustalic typu czołgu ze wzgledow pogodowych ( czekam na ciepełko) dostałem juz propozycje od pewnych osob ze za wskazanie miejsca zaplaca mi i go wydobeda dla siebie. Ale szukam alternatywnego rozwiazania.Od razu dodam ze nie podam namiaru na obiekt.Reasumujac kto wie do kogo sie zglosic najlepiej i ( najkorzystniej) niech wpisze post.Dzieki z gory.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 No to mamy kolejny do kolekcji.Pozdrowienia.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 zdefiniuj ajkorzystniej"a później się odpowiei już wierzę że ci tak w ciemno bez określenia typu choćby w przybliżeniu kasę ktoś obiecał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 wiele osób tutaj już się oto pytało.jakoś tylko zdjęć z wyciągnięcia nie ma ani wieści żadnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoś się do kolegi WARS68 czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Jesli go NAMIERZYLES sprzetem badz jest tam namacalnie w 100%, tzn.nurkowales badz stales na nim, to gratulacje, bo jelsi to opowiesc kogos, kto mieszka we wiosce.... u mnie co wiocha to czolg w bagnie i ciezarowki ze skrzyniami wjezdzajace do lasu, wiec powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Jeśli to nie Tygrys to szkoda zachodu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 10 Marzec 2007 Autor Share Napisano 10 Marzec 2007 Zlokalizowałem go na poczatku jesieni.Najpierw byl mit pozniej szukanie.Ponton i lokalizacja przy pomocy sztycy ( 2 m)Pózniej Saperem pod tafla i piszczy na powieszchni jakiejs 5 na 5 m a poza warczy.Na koncu sznurek+worek+magnes_zageszczony.przyczepnosc 100% i znowu sztyca.Da sie wyczuc podwyzszenie na srd obiektu. ( siedzi w mule wiec namacanie reczne nie wchodzilo w gre.Zakupiłem pianke i bedzie test macanka;) z asekuracja ( byłe bagienko)wiecej szczegułów podam za 3-4 tyg bo bede realizowal wycieczke po jakis element by potwierdzic znalezisko.Ps. co do opowiesci nie popartych fotkami ;) to podejrzewam ze chodzi o realizacje bez nagłosnienia spr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 To może chociaż ty nie zawiedziesz, i jakieś fotki będą.Pozdrowienia.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 I daj słowo (za wczasu) że nie sprzedasz go za granice. Bo to główny motyw wszystkich kłótni na tym forum :)Pozdrawiam i życzę żeby ta legenda okazała sie prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 @ RayanPeterJeżeli chciałeś go wydłubać bez nagłaśniania sprawy to powiem Ci, że wybrałeś sposób oryginalny inaczej" pisząc o tym na forum...Reasumujac kto wie do kogo sie zglosic najlepiej i (najkorzystniej) niech wpisze post."Najlepiej (legalnie) do Państwa - bo to jego własność. A najkorzystniej (ale nielegalnie) - do osób prywatnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 @ RayanPeterKorzystna oferta w drodze. Znajdziesz ją w swojej skrzynce mailowej.Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 11 Marzec 2007 Autor Share Napisano 11 Marzec 2007 A czy ktos powiedzial ze nei chce naglasniac?Albo sprzedac po cichaczu?chcialem sie dowiedziec co zrobic najlepiej i chyba sie dowiedziałem;)Jeszcze 3 tyg;//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 11 Marzec 2007 Autor Share Napisano 11 Marzec 2007 ??? hehee dobre.widze ze musze ulec amnezji jak tu takie klimaty panuja...I po co jada? Chca sie dowiedziec czy snuje mity czy mam im pokazac pare jeziorek na mapie Polski?? I dac kijek do spr.Dopiero jak potwierdze na 100% ze nie jest to przypadkiem maluch ( wies tunning) zatopiony przez jaskiniowcow to zglosze to do odp. sluzb (osob itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 ... jak zgłosisz do służb to zardzewieje nieremotowany w muzeum"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 A jak zgłosi nie służbom to będzie gnił pomalowany minia w jakimś garażu ... mało już było kłótni na ten temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 srali muchy będzie wiosna....uwierze jak zobacze.PS.och jak ja bym chcial się kiedyś pomylić w tym sceptycyzmie na tym forum.PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 jak chcesz oderwać" cos od czołgu? to nie opel -lusterka same nie odpadają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 16 Marzec 2007 Autor Share Napisano 16 Marzec 2007 Mam nadzieje ze uda sie cos wydobyc z srd. nie bede nic odrywal:)ewentualnie spuszcze powietrze z kol zeby nikt nie odjechal;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.