Foster73 Napisano 3 Marzec 2007 Autor Share Napisano 3 Marzec 2007 Nie było mnie przez czas jakiś na tym forum. Wracam i co widzę? Nie ma naszego ulubionego moderatora pik78. Z tego co widzę nie odzywa się od paru miesięcy. Czy ktoś z kolegów może rzucić nieco światła na tajemnicze zniknięcie Pika78 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DTH Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 http://allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=136576&t=136576http://allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=137134&t=137134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Poszukaj odpowiedzi w komentazach Pika na Aledrogo.PozdrawiamP.S.Tankist potwierdzi to przez Warsa się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 no coż jaca, to Ty napisałeś, masz bliski kontakt z warsem, widocznie wiesz coś na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 3 Marzec 2007 Autor Share Napisano 3 Marzec 2007 Przykra sprawa. Tylu naprawdę niebezpiecznych bandziorów chodzi po ulicach, a tu nam się do Pika dobrali. Chory kraj pełen kwadratowych jaj.Więcej pytań nie mam. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Nic pisać nie można w tej sprawie za samego zainteresowanego, sprawa jakkolwiek jest bardzo poważna i nie tak jednoznaczna.#####Tyle tylko i aż tyle można napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 siema,pikuu na wolnosci,sorrry za klopoty ,dzieki za dobre slowa...piku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Powrót z daalekiej podróży.Siemka.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 nie wierze oczom kto wrócił Pytanie do koleżki Pik - Warto było ? (wiesz o co chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 czy warto bylo ? wnioski wyciagnalem ,zaluje tylko klopotow ktore sprowadzilem na postronne osoby :/Odnosnie tego co wyslalemm ( pocisk kal 47mm z luska ) to przedmiot ten zostal mi juz zwrocony ,uznany jako bezpieczny ...W dniu dzisiejszym czekam na rozprawe w w sądzie !pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 witaj w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Cóż, nie mnie oceniać - ale chyba szkoda pół roku, które straciłeś......Co do postronnych osób fakt, komentowano to też na cafe militaria alledrogo.Mimo wszystko życzę szybkiego pozbycia się kłopotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Witaj nazod!Najbardziej żal innych zamieszanych", też przez to przechodziłem... Powodzenia! - wszystko dobre, co się dobrze kończy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 8 Marzec 2007 Autor Share Napisano 8 Marzec 2007 Witaj Piku.Cieszę się, że wróciłeś do naszego grona i że cała ta sytuacja nie zniechęciła Cię do naszego wspaniałego hobby.Życzę pomyślnego zakończenia całej sprawy.Popatrz, jakbym miał jakieś przeczucie i tym wątkiem sprowadziłem Cię do nas hehe.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 witam ,bylem ,jestem i zawsze juz beedee ,tak latwo mnie sie nie pozbedziecie !To tyle ,na dzisiaj !Zal pol roku za kratami ,zal tez klekcj ,ktora poszla w diabli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.